ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Αφιερωμένη στον μικρό Αλέξανδρο"

Βεργέτης: "Αφιερωμένη στον μικρό Αλέξανδρο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, αφιέρωσε τη νίκη επί του ΟΦΗ στο μικρό Αλέξανδρο, τονίζοντας ότι οι νίκες της ζωής είναι πιο σημαντικές.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο τεχνικός των "Αρκάδων", Στάικος Βεργέτης, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να βαδίσει η ομάδα του.

"Σήμερα κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε μεγάλη πίεση στη μπάλα, κερδίσαμε δεύτερες μπαλιές και κάναμε διαδοχικές επιθέσεις. Μερικές από αυτές έγιναν γκολ. Δείξαμε ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να βαδίζει ο Αστέρας. Να είναι αυτό το μοντέλο του παιιχνιδιού μας κι έτσι να συνεχίσουμε.

Όταν κερδίσαμε τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο, ένας μικρός μας φίλος, ο Αλέξανδρος έφευγε για Αγγλία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που είχε. Του αφιερώνουμε και αυτή τη νίκη καθώς δίνει το παράδειγμα για τις πιο σημαντικές νίκες, που είναι αυτές της ζωής.

Σαφώς και ξέρουμε τι είχαμε χάσει μέχρι τώρα. Το παλέψαμε εξωαγωστικά στις προπονήσεις και σε συναντήσεις. Φάνηκε να γίνεται κατανοητό από τα παιδιά. Ελπίζουμε να συμβεί και στην συνέχεια" , δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ