ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Θα στηριχτούμε στην ομοιογένεια και την ομαδικότητα"

Τσιώλης: "Θα στηριχτούμε στην ομοιογένεια και την ομαδικότητα"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι οι "πράσινοι" παραμένουν μεγάλη ομάδα παρά τα άσχημα αποτελέσματα.

Ο Σάκης Τσιώλης με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την πορεία του Αστέρα στο πρωτάθλημα και τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

" Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ και η ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ, ήταν παιχνίδια που αποσυντόνισαν τον Παναθηναϊκό, του δημιούργησαν μεγάλη νευρικότητα, άγχος και γκρίνια. Ο Παναθηναϊκός όμως παραμένει μεγάλη ομάδα, με πλούσιο υλικό, που πρέπει πάντα να την σέβεσαι και να την υπολογίζεις".

Aναφερόμενος στις απουσίες των Κατσουράνη και Μπουμσόνγκ δήλωσε: " Είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές, όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει τέτοια προβλήματα με το ρόστερ που έχει και μπορεί να αντικαταστήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Σίγουρα πρόκειται για δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές".

Επίσης, αναφέρθηκε στο πλάνο που προτίθεται να ακολουθήσει για το ματς της Κυριακής: " Αυτό που προσπαθώ να περάσω στα παιδιά, για το κλίμα που θα συναντήσουμε στον αγωνιστικό χώρο, είναι ότι θα αντιμετωπίσουμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με πολύ καλό και πλούσιο υλικό και καλή ποιότητα στους παίκτες.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και το αν θα λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά, αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Εμείς πρέπει να είμαστε σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας, για να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Τι θα γίνει, θα το δούμε όταν σφυρίξει ο διαιτητής.

Εξάλλου, έχουμε δει ότι και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση και μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα και βαθμό ή βαθμούς. Μείναμε όμως πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα. Βασικός στόχος είναι η ομάδα μας να λειτουργήσει καλά, να έχει καλή απόδοση και καλή αγωνιστική συμπεριφορά και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε στο παιχνίδι. Θα στηριχτούμε στην ομοιογένεια και την ομαδικότητα που έχουμε.

Έχουμε ομαδικότητα και όταν κάνουμε άμυνα και όταν κάνουμε επίθεση. Στατιστικά αν το δούμε και τα γκολ και οι τελικές φάσεις του Αστέρα, προέρχονται και από τις τρεις ζώνες και αυτό είναι μεγάλο όπλο για την ομάδα μας. Γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μονότονη η επίθεση μας".

Ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε για το πώς βλέπει τα δύο "κολλητά" παιχνίδια των Αρκάδων με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό.

ίγουρα πρόκειται για τις δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος, όμως η ομάδα μας έχει δείξει ότι τα καταφέρνει και στα δύσκολα. Και με τέτοιους αντιπάλους, τεστάρεις κατά κάποιον τρόπο και τις δυνατότητες που έχει η ομάδα. Είμαστε σε άριστη κατάσταση, τα παιδιά είναι σε πολύ καλή ψυχολογική και φυσική κατάσταση, η ομάδα λειτουργεί πάρα πολύ καλά και θέλω να πιστεύω ότι η αγωνιστική μας συμπεριφορά θα είναι πολύ καλή και σε αυτά τα παιχνίδια".

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα: " Αναφορικά με την απόδοση του Αστέρα και αν περιμέναμε να είναι ο Αστέρας στην θέση που βρίσκεται... Ασφαλώς και το περιμέναμε, γιατί είναι η συνέχεια της περσινής προσπάθειας, έχουμε φιλοδοξίες και υπάρχουν και οι προϋποθέσεις. Και μην ξεχνάμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι η πρωταθλήτρια ομάδα του δεύτερου γύρου στην περσινή σεζόν και παρά τις αντιξοότητες που είχε ο Αστέρας.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε το πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα αυτό. Άρα λοιπόν αυτό δείχνει ότι ο Αστέρας έχει δυναμική και υλικό. Κρατήσαμε την βασική περσινή ομάδα και προσθέσαμε και άλλους παίκτες, οι οποίοι έκαναν ακόμα πιο καλό το ρόστερ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ