ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Τελικός κυπέλλου και δεύτερη θέση"

Τσιώλης: "Τελικός κυπέλλου και δεύτερη θέση"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης συνεχάρη τον Πανιώνιο για τη νίκη και τόνισε πως θα ήθελε ο Αστέρας Τρίπολης να δώσει το παρών στον τελικό του κυπέλλου και να πάρει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος εντόπισε το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Ακόμη, ο Έλληνας τεχνικός είπε πώς θα ήθελε να κλείσει η χρονιά για την ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στον Πανιώνιο

"Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Έπαιξε με πολύ πάθος στο παιχνίδι. Ήταν ένα ωραίο ματς. Στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές διαφήμισαν το ποδόσφαιρο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες μετά το πρώτο γκολ του Πανιωνίου, όμως δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε.

Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο μέρος, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν μπορέσαμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, προσπάθησαν ως το τέλος, τα έδωσαν όλα. Θέλαμε να πάρουμε μία διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Παραμένουμε, όμως, στην δεύτερη θέση. Θα θέλαμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εκεί και να περάσουμε και στον τελικό του Κυπέλλου".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ