ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Παίξαμε επιθετικά"

Τσιώλης: "Παίξαμε επιθετικά"
INTIME SPORTS

Για τους επιθετικούς προσανατολισμούς της ομάδας του μίλησε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος τόνισε πως είναι υπερήφανος για τη πρώτη νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακού. Τι ευχήθηκε στους Πειραιώτες.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Τρίπολη με τη μεγάλη νίκη κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, με τον Σάκη Τσιώλη να χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα ιστορικό για την ομάδα του, που αξίζει να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Καρδιτσιώτης κόουτς, μίλησε για την πρώτη του νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό κάτι που τον κάνει υπερήφανο, ενώ ανέλυσε το τρόπο που κατάφερε να "κλειδώσει" την ομάδα του Πειραιά.

Για το ματς: "Μια πολύ σημαντική νίκη, νίκες στην επαρχία και απέναντι στον Ολυμπιακό γράφουν ιστορία. Πέρα από αυτό, αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι βαθμοί. θέλω να βγει η ομάδα από τη δύσκολη βαθμολογική θέση. Και πρέπει να βγει γιατί το ρόστερ που έχει αξίζει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και όταν λέω να πρωταγωνιστήσει ο Αστέρας εννοώ να είναι πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Για να μην παρεξηγηθώ.

Είναι η πρώτη νίκη στην καριέρα μου απέναντι στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι περήφανος. Ήταν δίκαιη νίκη, ήρθε μέσα από τη θέληση των παικτών, εκμεταλλευτήκαμε τα παιχνίδια που δίνει ο Ολυμπιακός και την πιθανή κούραση. Είχαμε γρήγορες αντεπιθέσεις, και πολύ πριν βγει το γκολ έλειπε απλά μια τελικά πάσα. Κρατάμε τους 3 βαθμούς, συνεχίζουμε ώστε στο τέλος του γύρου να έχουμε αρκετούς βαθμούς.

Έχουμε πλούσιο ρόστερ, αυτή η ομάδα είναι μέσα στις 2-3 οργανωμένες ομάδες. Χαίρεσαι να είσαι εδώ. Δε μεταμορφώνω ομάδες, παίζουν ρόλο οι παίκτες. Αλλά και οι προπονητές βέβαια".

Για τον κόσμο της ομάδας: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε, ήταν καταπληκτικός και περιμένουμε ακόμα περισσότερο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε πολύ καλή συμπεριφορά. Να ευχηθούμε στον Ολυμπιακό να πάρει την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για την τακτική: "Αν πας να παίξεις ένα αμυντικό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, ενδεχομένως να το χάσεις, το πιο πιθανό είναι αυτό. Προσπαθήσαμε να πλαισιώσουμε τον Περόνε με παίκτες ώστε να βγαίνουμε μπροστά και ήθελα να δώσω ένα πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Ο Χουανίτο ήταν πολύ καλός όπως και οι στόπερ βέβαια. Όμως ήθελα να παίξουμε επιθετικά τον Ολυμπιακό και όχι παθητικά".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ