ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Να πετύχουμε τον στόχο μας"

Τσιώλης: "Να πετύχουμε τον στόχο μας"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στο Sport24.gr για το ματς με τον Ατρόμητο και την... περίεργη θέση που βρίσκεται η ομάδα του στον βαθμολογικό πίνακα (videos)

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη εκτός σε μία έδρα όπου μέχρι την Κυριακή (29/1/2012) ήταν απόρθητη.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται 10 πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον βλέπει με πιο άνετη ματιά τη συνέχεια της στο πρωτάθλημα.

Το Sport24.gr μίλησε με τον... πρωτομάστορα της νίκης Σάκη Τσιώλη που μας είπε αρχικά για το αποτέλεσμα:

"Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει άλλο ένα γκολ και να καθαρίζαμε το παιχνίδι, αλλά δεν ήρθε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αέρας βοήθησε τον Ατρόμητο (η μπάλα πήγαινε γρήγορα προς την εστία του Χακόμπο), όμως κρατήσαμε το σκορ στα μέτρα μας".

Ο Αστέρας φαίνεται πως είχε σε αυτό το ματς όση τύχη του έλειπε στα προηγούμενα εκτός έδρας, έτσι δεν είναι;

"Εντάξει η τύχη μας είχε στερήσει αποτελέσματα σε προηγούμενα ματς όπου δημιουργούσαμε ευκαιρίες, όμως στο τέλος δεν παίρναμε αυτό που θέλαμε. Στο πρώτο μέρος πιέσαμε αρκετά τον Ατρόμητο και έστω από μία στημένη φάση καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ.

Αν έχω πάντως ένα παράπονο είναι πως μετά το 75ο λεπτό θα μπορούσαμε να κάναμε control game και όχι να "πουλάμε" μπάλες στον αντίπαλο. Τα παιδιά όμως πάλεψαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια".

"Αν βρεθεί στη μέρα του ο Μπρέσκα..."

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον Σάκη Τσιώλη για την παρουσία στην ομάδα των Μπρέσκα και Άλβαρες, που αν και άργησαν να μπουν το κλίμα πλέον είναι από τους κορυφαίους.

"Έχουμε ένα σύστημα το οποίο εφαρμόζουμε σε κάθε ματς και οι παίκτες που μπαίνουν προσαρμόζονται σε αυτό. Συνήθως έχουμε τον Χουανίτο, όμως κακά τα ψέματα γνωρίζω πόσο καλός παίκτης είναι ο Λεάντρο και πόσα προσφέρει μπροστά από τα δυο στόπερ.

Για τον Μάριο δεν έχω να πω πολλά. Όταν βρίσκεται στη μέρα του και είναι συγκεντρωμένος μπορεί να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους και στην καλύτερη άμυνα".

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε μία "περίεργη" βαθμολογική θέση μιας και βρίσκεται τόσο μακριά από τα πλέι οφ, όσο και από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η θέση του έμπειρου τεχνικού είναι:

"Έχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας με τον Λεβαδειακό και την δόξα Δράμας. Αν τα πάρουμε και τα δυο τότε ναι, μπορούμε να πούμε πως θα κοιτάμε για το κάτι παραπάνω.

Εκτός από αυτό όμως θα έχουμε πετύχει τον πρώτο μας στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή, οπότε το άγχος θα έχει φύγει από πάνω μας".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ