ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Έμεινα για δύο λόγους στον Αστέρα"

Τσιώλης: "Έμεινα για δύο λόγους στον Αστέρα"

Ο Σάκης Τσιώλης εξήγησε τους λόγους της παραμονής του στον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Σάκης Τσιώλης με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" αναφέρθηκε στους λόγους της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η προσπάθεια που γίνεται στον Αστέρα Τρίπολης για περισσότερες επιτυχίες δεν άφησε ασυγκίνητο τον Σάκη Τσιώλη.

Αποφασιστικό ρόλο έπαιξε το γεγονός της αμοιβαίας εκτίμησης με την διοίκηση της ομάδας όπως και η συνολική προσπάθεια που έχει γίνει στον Αστέρα. Επίσης, δεν ήθελε να αιωρείται το μέλλον του στην ομάδα, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του.

"Υπάρχει μια συνέχεια εδώ και 15-16 μήνες και ο σύλλογος μου δείχνει ότι έχει ακόμη μεγαλύτερη προοπτική. Τα παιδιά έχουν δύο χρόνια συμβόλαιο και θα υπάρξει μέλλον με διακρίσεις. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, τόσο με τους ιδιοκτήτες και τον πρόεδρο. Ολα αυτά μαζί με την αγάπη του κόσμου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.

Ο δεύτερος λόγος και ακόμη πιο σημαντικός είναι ότι επειδή έχουμε ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια και μεσολαβούσε αρκετός χρόνος μέχρι τα πλέι οφ, δεν ήθελα να αφήσω να αιωρείται το μέλλον μου στην ομάδα, με κίνδυνο να επηρεαστούν οι παίκτες γι' αυτό και συμφωνήσαμε τώρα".

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Τσιώλης, για τον αγώνα με τον Άρη δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σανκαρέ, Αλβάρες, Ουσέρο, Ράγιος και τον τραυματία Μπαρτολίνι.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ