ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Δίκαια νίκησε ο Πανιώνιος"

Τσιώλης: "Δίκαια νίκησε ο Πανιώνιος"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος δίκαια πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς η ομάδα της Αρκαδίας είχε πολλά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης. Τι είπε για τα εκτός έδρας ματς και τις μεταγραφές

Ο Πανιώνιος δίκαια πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς η ομάδα της Αρκαδίας είχε πολλά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Αστέρα αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και στα μεταγραφικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης:

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: " Δίκαια νίκησε ο Πανιώνιος. Είχαμε πολλά προβλήματα στην αμυντική ζώνη. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να φέρουμε ψηλά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Δείξαμε αδυναμία εκτός έδρας, για ακόμα μία φορά. Θα κοιτάξουμε να το βελτιώσουμε προσεχώς. Το Σάββατο παίζουμε στην έδρα μας με τον Παναιτωλικό και πρέπει να προετοιμαστούμε γι αυτό".

Για τους τραυματίες: " Ο Άλβαρεζ έχει κάταγμα στο ρινικό. Ο Κωστούλας θα μείνει σήμερα εδώ. Υπάρχουν φόβοι για μηνίσκο. Στην άμυνα έχουμε πρόβλημα".

Για τη διαφορετική εικόνα εκτός έδρας: " Έχει να κάνει με τη νοοτροπία και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ματς εκτός έδρας. Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας και την ψυχολογία μας".

Για το ρόστερ: " Κάναμε κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση για το ποιοι πρέπει να φύγουν. Όμως δεν μπορώ να πω ονόματα γιατί ακόμα δεν έχουν συναινέσει οι ίδιοι".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ