ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Δεν είμαστε πλέον με την πλάτη στον τοίχο"

Τσιώλης: "Δεν είμαστε πλέον με την πλάτη στον τοίχο"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε ως "μεγάλη βαθμολογικά νίκη" την επικράτηση του Αστέρα για τον ΠΑΣ. Η ατάκα του για τα ...χάπια όταν ρωτήθηκε για τη διαιτησία.

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στην βαθμολογία του ο Αστέρας Τρίπολης πετυχαίνοντας στις καθυστερήσεις την πέμπτη του σερί νίκη (2-1 τον ΠΑΣ) με τον Σάκη Τσιώλη να τονίζει ότι η ομάδα του δεν είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Παράλληλα αρνήθηκε να ασχοληθεί με τον διαιτητή γιατί- όπως είπε- όταν το έκανε στο παρελθόν ...βρέθηκε με χάπια!

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σάκη Τσιώλη:

Για τον αγώνα: "Μια μεγάλη βαθμολογικά νίκη. Είναι η σπουδαιότερη νίκη μέχρι την επόμενη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά η ατυχία και η επιπολαιότητα δεν μας το επέτρεψαν. Μετά το 1-1 είχαμε νευρικότητα. Βγήκαμε πιο ψηλά από όσο θα έπρεπε και θα μπορούσαμε να έχουμε πρόβλημα. Τα Γιάννινα θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει. Έβαλα τον Έγκον για να πιέσει πιο πολύ στην περιοχή ο Σολάκης. Εύχομαι από την καρδιά μου στα Γιάννινα να κάνουν τις νίκες που πρέπει και να πετύχουν το στόχο."

Για τις αλλαγές στο σχήμα: "Η νευρικότητα που είχα ήταν λόγω της επιπολαιότητας. Ξέραμε ότι ο Σολάκης αν βρεθεί στη φάση θα σκοράρει. Όλες οι κινήσεις είναι μεθοδευμένες. Το 4-4-2 ήταν ο βασικός μας σχηματισμός αλλά σε κάποιες στιγμές παίξαμε και 4-3-3."

Για τη διαιτησία: "Στο ξεκίνημα της καριέρας μου ασχολιόμουν πολύ με διαιτητές και βρέθηκα με χάπια. Πλέον δεν ασχολούμαι. Εγώ σχολιάζω την απόδοση. Κριτής για το διαιτητή είναι η εικόνα. Το πρώτο γκολ έγινε απέναντι από εμένα. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες."

Για τους τρεις σερί αγώνες με Δόξα, Ατρόμητο και Λεβαδειακό: "Πολύ σπουδαία νίκη η σημερινή γιατί πλέον δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Τώρα μπορούμε πιο ψύχραιμα να διαβάσουμε τα επόμενα ματς."

Για το αν γίνουν μεταγραφές: "Με τέτοιο ρόστερ είναι δύσκολο. Δεν έχουμε ανάγκη για μεταγραφές. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε."

Για τον Μπακασέτα: "Τα νέα παιδιά πρέπει να τα βάζουμε σε πιο εύκολα ματς. Ο Μπακασέτας με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο είχε καλή παρουσία."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ