ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Αφιερωμένη στον Μπάκο "

Τσιώλης: "Αφιερωμένη στον Μπάκο "
Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα Μάντζιος Τσιώλης INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για το εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο του Αστέρα και αφιέρωσε τη νίκη στον κ. Μπάκο.

""Μια νίκη, 3 βαθμοί, που στο δεύτερο ημίχρονο έγινε με εντυπωσιακό τρόπο. Προσπαθήσαμε στο πρώτο μέρος, χάσαμε ευκαιρίες. Ήρθε στην κατάλληλη στιγμή το πρώτο γκολ και εκεί το παιχνίδι άνοιξε. Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι η ομάδα έχει μεγαλύτερη συνοχή κι αυτό μας δίνει πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων.

Κι αυτό μας κάνει να έχουμε αυτούς του αυτοματισμούς. Είμαστε στη 2η αγωνιστική, και στην 1η θέση, αφιερώνουμε τη νίκη στον κύριο Μπάκο που είχε καιρό να έρθει στο γήπεδό μας", είπε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης

"Εστιάζουμε την προσοχή μας στους βαθμούς ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Είπα στα παιδιά ότι ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, τώρα που θα πάμε σε μια έδρα σαν την Τούμπα θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια".

Για τους Μπακασέτα, Περόνε, δήλωσε: " Χρησιμοποιήσαμε και τον Μπακασέτα για να παίξει δίπλα στον Περόνε, ώστε να βοηθάει τον Αργεντινό που έχει μείνει πίσω λόγω τραυματισμού και από φυσική κατάσταση και να γεμίζει την περιοχή καθώς ξέραμε ότι η Κέρκυρα θα παίξει αρκετά αμυντικά.

Πράγματι βοηθηθήκαμε πολύ από αυτό. Μετά το πρώτο γκολ, το παιχνίδι άνοιξε κι είχαμε έτσι την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε και τους γρήγορους παίκτες μας".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ