ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τρεις παίκτες του Αστέρα Τρίπολης στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος

Τρεις παίκτες του Αστέρα Τρίπολης στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε γνωστό πως τρεις ποδοσφαιριστές του, οι Λούι, Σανκαρέ και Μπαράλες συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με τους τρεις άσους να ευχαριστούν όλους όσους τους ψήφισαν.

Όπως έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης του ο Αστέρας Τρίπολης, τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αρκαδίας συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Λούι, Σανκαρέ και Μπαράλες. Μάλιστα και τρεις τους φωτογραφήκαν για τις ανάγκες των καναλιών της "NOVA" και έκαναν και μία σύντομη δήλωση για την παρουσία τους στην καλύτερη ομάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η ψηφοφορία διενεργήθηκε για λογαριασμό των καναλιών Novasports (μέσω της ιστοσελίδας www.novasports.gr) με τους Barrales, Sankare και Lluy να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού για την Best Team!

Στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ο ΑΣΤΕΡΑΣ βλέπει τρεις ποδοσφαιριστές του! Έναν κεντρικό αμυντικό, τον δεξιό του αμυντικό και τον επιθετικό του!

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ παρέλαβαν τα βραβεία τους στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και δήλωσαν πολύ χαρούμενοι που αποτελούν μέρος της καλύτερης ομάδας της σεζόν!

ΣΑΝΚΑΡΕ:
"Είναι πολύ τιμητικό να σε ψηφίζει ο κόσμος και να είσαι στους 18 καλύτερους της χρονιάς. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στην οικογένεια μου".

ΛΟΥΙ:
"Αν και υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός στο πρωτάθλημα και το συγκεκριμένο βραβείο το άξιζαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να είμαι μέσα σε αυτή την ομάδα. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στους συμπαίκτες μου οι οποίοι δικαιούνται μέρος από αυτό το βραβείο".

ΜΠΑΡΑΛΕΣ:
"Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με επέλεξαν για την Best Team. Αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειά και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο".

Χωρίς δυο κόντρα στον Ατρόμητο

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση και την προετοιμασία του Αστέρα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιαννιώτα και Φερνάντες που είναι τιμωρημένοι ενώ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στην Τούμπα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε ασκήσεις ταχύτητας και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα προπονηθεί και πάλι το απόγευμα της Τρίτης (26/05) στις 18:00, ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου την Τετάρτη (27/05, 17:15) θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Γι' αυτή την αναμέτρηση ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Nico Fernandez και Γιαννιώτα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ