ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το οπλοστάσιο που γεμίζει και ο απόηχος για Σπάθα

Το οπλοστάσιο που γεμίζει και ο απόηχος για Σπάθα
INTIME SPORTS

Οι επιστροφές των τραυματιών ενόψει της δύσκολης συνέχειας, η ικανοποίηση για Τσοκάνη και Νίκο Φερνάντεθ αλλά και ο απόηχος στην Τρίπολη για τον ορισμό του Σπάθα με Ολυμπιακό.

Μόνο ικανοποίηση επικρατεί στην Τρίπολη τόσο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου από τη 2η αγωνιστική των ομίλων όσο και για το γεγονός ότι το οπλοστάσιο του Στάικου Βεργέτη γεμίζει ενόψει μιας συνέχειας-φωτιάς για τον Αστέρα.

Μέσα σε 29 ημέρες οι Αρκάδες, πέρα από τις υποχρεώσεις σε Περιστέρι με Ατρόμητο και Ηράκλειο με Εργοτέλη, υποδέχονται κατά σειρά στο Θόδωρος Κολοκοτρώνης: Ολυμπιακό, Τότεναμ, ΠΑΟΚ, Μπεσίκτας και Παναθηναϊκό!

Η αρχή γίνεται το Σάββατο (1/11) με τον Ολυμπιακό, με τους Ουσέρο και Μάσα να προπονούνται σήμερα και να τίθενται στη διαθεσιμότητα του Βεργέτη νωρίτερα από το αναμενόμενο. Την Παρασκευή είναι και η κρίσιμη προπόνηση για τον Γκοϊάν, τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός θέλει να τον έχει στον πάγκο με τους ερυθρόλευκους και στη βασική 11άδα με Τότεναμ την Πέμπτη (6/11).

Χαμόγελα υπάρχουν τόσο για την απόδοση του Νίκο Φερνάντεθ όσο και για τη νέα καλή εμφάνιση του Τσουκάνη. Τον πρώτο τον πιστεύουν πολύ στην ομάδα και είδαν με ικανοποίηση να καταθέτει δείγματα του ταλέντου του κόντρα στην Καλλονή. Άλλη μία εξαιρετική λύση από τον πάγκο για την μεσοεπιθετική γραμμή των κιτρινομπλέ.

Όσο για τον δεύτερο, χτυπάει πλέον για τα καλά θέση στα αμυντικά χαφ στην ενδεκάδα με τον Ολυμπιακό.

"Γιατί όχι ο Δελφάκης;"

Ο Ηλίας Σπάθας από τον Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θέμα εντοπιότητας δεν υπάρχει πλέον, ωστόσο στην Τρίπολη δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την απόφαση.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε διευθύνει το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ντεμπούτο του Μίτσελ στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είχε περάσει από το Κολοκοτρώνης με γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσες, με τους κιτρινομπλέ να έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του Σπάθα.

"Γιατί όχι ο Δελφάκης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;", ήταν η ατάκα που ακούστηκε στην αρκαδική πρωτεύουσα στο άκουσμα του ορισμού. Ο Δελφάκης είναι από το σύνδεσμο Αρκαδίας ωστόσο δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα του Αστέρα. Σε αντίθεση με τον Σπάθα που έχει σφυρίξει και άλλες φορές τους Πειραιώτες.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ