ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θύμισε... Χιγκίτα ο Μπαντής!

Θύμισε... Χιγκίτα ο Μπαντής!

Αμφίβολος ο Πάμπλο Μάσα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, ο Στάικος Βεργέτης υπολογίζει σε Μπαντιμπανγκά και Μούκαμ. Απόκρουση "σκορπιός" από τον Μπαντή (video)

Μετά το ρεπό που είχε δώσει τη Δευτέρα (23/2) ο Στάικος Βεργέτης στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ξεκίνησε την Τρίτη (24/2) η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 2/3, 19:30).

Τα ευχάριστα της προπόνησης είναι ότι επέστρεψαν σε κανονικό πρόγραμμα οι Μπαντιμπανγκά και Μούκαμ, ενώ δεν προπονήθηκε ο Κοσίσκι για λόγους αποφόρτισης, καθώς και ο Γκόιαν, ο οποίος απουσίαζε με άδεια.

Στον αντίποδα, ο Μάσα έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τορμένα. Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί την Τετάρτη με δύο προπονήσεις (11:00, 16:00).

20 χρόνια μετά: Ο Μπαντής... ντύθηκε Χιγκίτα!

Το μακρινό 1995,ο Ρενέ Χιγκίτα είχε αποκρούσει με ένα πρωτότυπο τρόπο την μπάλα σε φιλική αναμέτρηση της Κολομβίας στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία. Η εντυπωσιακή κίνησή του βαφτίστηκε ως "σκορπιός" και έγινε το σήμα κατατεθέν του Κολομβιανού.

20 χρόνια μετά,ο Γιώργος Μπαντής το έκανε σε προπόνηση του Αστέρα! Η κάμερα του αρκαδικού συλλόγου ήταν εκεί και κατέγραψε την εντυπωσιακή απόκρουση:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ