ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Την Τετάρτη οι υπογραφές με Μανιά

Την Τετάρτη οι υπογραφές με Μανιά

Την Τετάρτη αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές του Αστέρα με τον Μιχάλη Μανιά, ώστε ο 26χρονος Έλληνας φορ να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των "κιτρινομπλέ" μετά τον Γεβγέν Σελίν.

Μετά την άμυνα και τον Γεβγέν Σελίν, ήρθε η ώρα της επίθεσης και του Μιχάλη Μανιά. Ο 26χρονος Έλληνας φορ της Βέστερλο βρίσκεται στην Τρίπολη και την Τετάρτη θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι "κιτρινομπλέ" φθάνουν στις δύο μεταγραφές (πριν την επίσημη έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου) κι ενισχύονται ακόμη περισσότερο στον επιθετικό τομέα. Ο Μανιάς επιστρέφει έτσι στην Ελλάδα μετά το σύντομο πέρασμά του από το Βέλγιο, καθώς το περασμένο καλοκαίρι είχε πάει στη Βέστερλο.

Πέτυχε δύο γκολ σε συνολικά 14 συμμετοχές με τη βελγική ομάδα στην πρώτη κατηγορία της χώρας κι επιστρέφει ως ελεύθερος στη Super League. Πλέον, το βλέμμα της ομάδας της Τρίπολης στρέφεται στις αποδεσμεύσεις. Ντουντού και Σεφίλ - εάν βρουν ομάδα - θα αποχωρήσουν με μορφή δανεισμού, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκεται και η μετακόμιση του Πότσι Τσάβες στη Χόρχε Βίλστερμαν.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ