ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τελευταία πρόβα στη βροχή

Τελευταία πρόβα στη βροχή

Υπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης στην Κωνσταντινούπολη, με τον Στάικο Βεργέτη να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Η ώρα για την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης έφτασε καθώς την Πέμπτη στις 20:00 αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας και καλείται να συνεχίσει τις καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις.

Τα προβλήματα είναι γνωστά (Κουρμπέλης εκτός λόγω τραυματισμού), ενώ έτοιμος να αγωνιστεί δείχνει ο Γκοϊάν που δεν χρησιμοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή με τους παίκτες του Αστέρα να φορούν τα μπλουζάκια του Europa League και να ζουν για τα καλά το ευρωπαϊκό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με καλό ζέσταμα και στη συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Τελευταία πρόβα στη βροχή

Όπως σε κάθε παραμονή αγώνα, έτσι και τώρα,ο Ελληνας τεχνικός δεν έδειξε ενδεκάδα, αλλά είδε το πάθος και την προσμονή των ποδοσφαιριστών του να αποδείξουν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν στα ίσα τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Οι επιλογές στα χαφ είναι αρκετές και φαίνεται πως τη συγκεκριμένη γραμμή θα φορτώσει ο Βεργέτης κατεβάζοντας ένα σύστημα με υπεραριθμία στο κέντρο.

Πηγή: arcadia-sports

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ