ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην πόρτα τις εξόδου τρεις παίκτες του Αστέρα Τρίπολης

Στην πόρτα τις εξόδου τρεις παίκτες του Αστέρα Τρίπολης
INTIME SPORTS

Οι Σέτι, Κάφα και Γκρατσίνι δεν έχουν ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας της Αρκαδίας και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ήδη ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή που ακούει στο όνομα του Σανκαρέ ενώ στο στόχαστρο των ανθρώπων της ομάδας της Αρκαδίας βρίσκονται ακόμα δυο μεταγραφικοί στόχοι ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου.

Παράλληλα όμως υπάρχουν και τρεις που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και δεν αποκλείεται να "χαιρετίσουν" τον Ιανουάριο.

Οι βασικοί υποψήφιοι είναι οι Σέτι και Κάφα, οι οποίοι αποκτήθηκαν τον περασμένο Γενάρη αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στην Αρκαδία.

Ειδικά ο Κάφα πήρε αρκετές ευκαιρίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Σέτι, ο οποίος πήρε τις τελευταίες ευκαιρίες από τον Στάικο Βεργέτη, αλλά δεν έπεισε ότι έχει θέση σε αυτό το ρόστερ.

Η τρίτη και σίγουρα πιο ηχηρή αποχώρηση αναμένεται να είναι αυτή του Σεμπάστιαν Γκρατσίνι. Ο Αργεντινός με τη σπουδαία καριέρα και το τεράστιο βιογραφικό, ήρθε στην Τρίπολη με σκοπό να γίνει ο νέος ηγέτης αντί του Ράγιος, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορεί να βρει ρυθμό και να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται πολύ δύσκολο να αποχωρήσει άλλος ποδοσφαιριστής τη δεδομένη χρονική στιγμή καθώς η διοίκηση των Αρκάδων δεν συνηθίζει να διώχνει παίκτες που είναι σε εξέλιξη το συμβόλαιο τους.

Η μοναδική περίπτωση για να αποχωρήσει κάποιος παίκτης θα είναι να έχει πρόταση από άλλη ομάδα που θα ικανοποιεί τη διοίκηση του Αστέρα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ