ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ράγιος: "Στόχος ο τελικός του Κυπέλλου"

Ράγιος: "Στόχος ο τελικός του Κυπέλλου"

Ο Ρούμπεν Ράγιος παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 2ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του τόνισε πως θέλει φέτος μία καλύτερη χρονιά για τον Αστέρα.

Ο Ισπανός μέσος της ομάδας της Τρίπολης αφιέρωσε στους συμπαίκτες του το βραβείο, εξέφρασε την πίστη ότι δεν θα είναι αυτή η τελευταία φορά που θα το κερδίσει, ενώ έβαλε ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν λέγοντας πως θέλει να φτάσει με τον Αστέρα στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και να βγει για δεύτερη σερί χρονιά στην Ευρώπη.

"Πρώτα θα αφιερώσω στους συμπαίκτες μου τη διάκριση αυτή, που αξίζουν και αυτοί ένα κομμάτι από αυτή την επιτυχία, γιατί με βοήθησαν να το πετύχω και κατά δεύτερο λόγο στην οικογένεια μου στην Ισπανία.

Μου δίνει μεγάλη χαρά αυτός ο τίτλος του MVP, για την προσπάθεια που καταβάλλω στο γήπεδο και μεγαλύτερη χαρά για να συνεχίσω.

Ράγιος: "Στόχος ο τελικός του Κυπέλλου"

Ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, απένειμε το βραβείο στον Ρούμπεν Ράγιος

Είναι μεγάλη ικανοποίηση και ενθάρρυνση για να συνεχίσω ακόμα περισσότερο στους αγώνες. Θέλω να πιστεύω πώς δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα κερδίσω αυτό το βραβείο", τόνισε στο πλαίσιο της βράβευσής του ο Ράγιος και συνέχισε:

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολύ αυτοθυσία και μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, να ξεπεράσω τον εαυτό μου, να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής, να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία, να βγούμε για άλλη μία χρονιά στην Ευρώπη, να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου φέτος που δεν καταφέραμε να παίξουμε πέρσι από μία άτυχη στιγμή.

Πάνω από όλα, να έχουμε μία καλύτερη χρονιά φέτος. Όλη μου η σκέψη είναι συγκεντρωμένη στο πώς θα βοηθήσω 100% την ομάδα μου καλύτερα, προκειμένου να έχουμε μία καλύτερη χρονιά. Η μόνη μου συγκέντρωση είναι στην ομάδα που βρίσκομαι".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ