ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πρωτιά στις... μη αποβολές ο Αστέρας

Πρωτιά στις... μη αποβολές ο Αστέρας
Κάφα INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης αν και δεύτερος στη βαθμολογία είναι η μοναδική ομάδα της Superleague που δεν έχει αποβληθεί αντίπαλος στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι Αρκάδες πραγματοποιούν εκπληκτική σεζόν, την καλύτερη της ιστορίας τους, γεγονός που τους βρίσκει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 53 πόντους.

Εκτός από τη βαθμολογική συγκομιδή, ωστόσο, ο Αστέρας Τρίπολης μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (16 γκολ) και την τρίτη καλύτερη επίθεση (37 γκολ).

Παρατηρώντας λίγο πιο προσεκτικά τα στατιστικά ωστόσο παρατηρούμε πως ο Αστέρας είναι η μοναδική ομάδα στην Superleague, που δεν έχει "κερδίσει" αποβολή αντιπάλου!

Συγκεκριμένα η ομάδα του Σάκη Τσιώλη σε 26 αγωνιστικές πρωταθλήματος έχει 65 "κερδισμένες" κίτρινες κάρτες και καμία κόκκινη. Από την άλλη πλευρά πέντε φορές έχουν αποβληθεί παίκτες του Αστέρα και συνολικά η ομάδα έχει δεχθεί 78 κίτρινες!

Αποβολές Αστέρα: Ουσέρο, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης

Όλα αυτά για την ομάδα με τις πέντε σερί νίκες, τις μόλις πέντε ήττες σε 26 παιχνίδια, με τις 275 τελικές (3η καλύτερη επίδοση), τα 10 δοκάρια και τις 1732 πάσες (4η καλύτερη επίδοση).

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ