ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ποτσετίνο: "Ο Αστέρας ήταν καλύτερος"

Ποτσετίνο: "Ο Αστέρας ήταν καλύτερος"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, παραδέχτηκε ότι ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στη νίκη της Τότεναμ και τους τρεις βαθμούς, στάθηκε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, αναγνωρίζοντας ότι ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός της Τότεναμ:

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε τα γκολ, είχαμε φάσεις. Στο δεύτερο δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά ο Αστέρας ανέκαμψε, ξεκίνησε δυναμικά, είχε αυτοπεποίθηση, έκανε ευκαιρίες, μας πιέσε, αλλά αυτή η νίκη μας χαρίζει τρεις πόντους και αυτό είναι το θετικό για μένα".

Για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: "Το δεύτερο ήταν διαφορετικό από το πρώτο. Ο Αστέρας ρίσκαρε αρκετά, ξέραμε πόσο καλή ομάδα έχει, έχει και δύσκολη έδρα, ωστόσο φύγαμε με τη νίκη από μία έδρα, στην ομάδα η γηπεδούχος ομάδα δεν χάνει εύκολα".

Για το αν άξιζε ο Αστέρας κάτι παραπάνω: "Η αλήθεια είναι ότι ο Αστέρας ήταν πολύ καλύτερος, εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις για να σκοράρουμε, όπως και ο Αστέρας, εκείνοι το κατάφεραν αλλά εμείς πήραμε το ματς".

Για το ποιες είναι οι λύσεις να μην αλλάζει εικόνα η ομάδα: "Προσπαθήσαμε να πιέσουμε με την αλλαγή του Σολδάδο με τον Λαμέλα, ωστόσο ο Αστέρας έδειξε άλλο πρόσωπο και γι' αυτό είχαμε αυτή την εικόνα".

Για την συνέχεια των υποχρεώσεων: "Η αλήθεια είναι πως σε όλα τα ματς πρέπει να έχουμε καλή παρουσία. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σε αυτό".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ