ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πλημμύρισαν τα γραφεία του Αστέρα Τρίπολης

Πλημμύρισαν τα γραφεία του Αστέρα Τρίπολης

Η δυνατή βροχόπτωση στην Τρίπολη και σ' όλη την Ελλάδα, είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν με νερά τα γραφεία του Αστέρα. Δείτε φωτογραφίες.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την χώρα μας την Δευτέρα, άφησαν καταστροφές σε πολλές περιοχές και μεταξύ αυτών και της Τρίπολης.

Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με τις καταστροφές στην Σύμη που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 40χρονη Βρετανίδα , ούτε μ' αυτές στον Έβρο όπου βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, όμως υπήρξαν πλημμυρισμένα σπίτια και μαγαζιά και πολλές ζημιές.

Ένα απ' τα κτίρια που γέμισε με τα νερά της βροχής, ήταν και τα γραφεία του Αστέρα Τρίπολης. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, μόλις έφτασαν στο κτίριο στην Τερτσέτη, αντίκρισαν μια καθόλου συνηθισμένη και υδάτινη εικόνα.

Στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και στο γυμναστήριο η στάθμη του νερού έφτασε τους 10 πόντους και από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν προσπάθειες για να αποκατασταθούν οι ζημιές, όπως και έγινε.

Το ευχάριστο μέσα στα πολλά δυσάρεστα απρόοπτα, είναι πως οι αγωνιστικοί χώροι δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα και δεν κινδυνεύει το ματς της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό (8/2).


Δείτε αναλυτικά τον καιρό στην Τρίπολη και για τις επόμενες ημέρες όπου πέσει η θερμοκρασία

*Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα arcadia-sports.gr

Πλημμύρισαν τα γραφεία του Αστέρα Τρίπολης
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ