ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παρελθόν για τον Αστέρα ο Σκούρτης

Παρελθόν για τον Αστέρα ο Σκούρτης
Σκούρτης INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σκούρτης έλυσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα. Όλα δείχνουν πως πιθανότερος προορισμός του είναι η Ξάνθη, επαληθεύοντας το σχετικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η συνεργασία του Βασίλη Σκούρτη με τον Αστέρα έλαβε τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες και ύστερα από ένα χρόνο αποτελεί παρελθόν. Στο διάστημα παραμονής του στους "κυανοκίτρινους" o 23χρονος έπαιξε σε 8 παιχνίδια, σημειώνοντας και τρία γκολ.

Όλα δείχνουν πως επόμενος προορισμός του είναι η Ξάνθη. Το Sport24.gr άλλωστε έκανε αναφορά τη Δευτέρα (28/12) στο έντονο ενδιαφέρον των ακριτών στο πρόσωπο του Σκούρτη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σημειώσει 13 γκολ σε 15 παιχνίδια και εδώ και καιρό είναι σε αναζήτηση ενός επιθετικού.

Τον Σκούρτη τον ξέρουν οι άνθρωποι της θρακιώτικης ΠΑΕ και εκτιμούν ότι μπορεί να τους δώσει πολύτιμες βοήθειες στη γραμμή κρούσης. Στο παρελθόν έχει περάσει από Πανιώνιο, Θρασύβουλο, Πλατανιά, Βιλαβερντένσε, Τοντέλα, Ρόντα Κερκράντε και Νίκη Βόλου.

* Λίγο αργότερα ο Αστέρας επισημοποίησε το "διαζύγιο" με τον Σκούρτη:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ