ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πάρα: "Πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε, όχι το γκολ μου"

Πάρα: "Πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε, όχι το γκολ μου"
Λούι Πάρα Μάσα Ρόλε INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Πάρα, Ουσέρο, Ζησόπουλος και Γιαννιώτας μετά το τέλος του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την Παρτίζαν και τη νίκη των Αρκάδων με 2-0.

Περιχαρείς ήταν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτίζαν και τη νίκη με 2-0, που φέρνει την ομάδα της Αρκαδίας στην κορυφή του τρίτου γκρουπ του Europa League με τέσσερις βαθμούς.

Ο Φακούντο Πάρα, είπε στη NOVA: "Το γκολ που πετυχαίνω στο 2-0 είναι τέρμα που θα μπορούσε να ηρεμήσει το παιχνίδι, όπως κι έγινε. Το πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε και να έχουμε μία καλή θέση. Όντως σκόραρα για δεύτερο σερί ματς, αλλά δεν έχει να κάνει. Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και σ' αυτούς που καθημερινά μας συνοδεύουν όπως η οικογένειά μας".

Ο Φερνάντο Ουσέρο δήλωσε στο ίδιο κανάλι: " Καταρχάς, η ομάδα απόψε ήταν άψογη. Είχαμε έναν δύσκολο και μεγάλο αντίπαλο απέναντί μας, είχαμε στόχο το γκολ και τελικά το καταφέραμε. Γενικά θεωρώ πως τα καλύτερα παιχνίδια μας είναι τα εντός έδρας και πως βάσει της δυσκολίας που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε η αποψινή ήταν από τις καλύτερες των εμφανίσεών μας".

Ο Γιώργος Ζησόπουλος, ανέφερε στον ΑΝΤ1: "Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Η χημεία υπάρχει όχι μόνο στο αγωνιστικό, αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Έχει γίνει σπουδαία δουλειά απ' όλους, από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους παίκτες και αυτή βγαίνει στο γήπεδο, στην απόδοσή μας και στα αποτελέσματα και, σιγά-σιγά, ο Αστέρας μπορεί να κάνει μεγαλύτερα πράγματα.

Στόχος ήταν να κρατήσουμε το ‘μηδέν’ στην άμυνα. Εγώ έπαιζα σε ένα ρόλο αμυντικού χαφ για να ‘κλειδώσουμε’ την Παρτίζαν σ' εκείνο το σημείο, που ήταν πιο επικίνδυνη. Τα κάναμε όλα, όπως τα δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες, βγήκαν και οι επιθετικές προσπάθειες, βάλαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα.

Κρατήσαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Όταν είδαμε την κλήρωση, ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ‘τρώγοντας ανοίγει η όρεξη’. Πήραμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα με την Μπεσίκτας και ένα ακόμα πιο δίκαιο σήμερα. Είμαστε πρώτοι, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι στόχος ήταν να μη δεχτούμε γκολ. Είμαστε μια ομάδα που σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς και γι' αυτό, εύκολα ή δύσκολα, ήρθε το ‘τρίποντο’. Δεν έχει έρθει ακόμα η πρόκριση. Πρέπει να δούμε τι θα πάρουμε από κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Είναι όλοι χαρούμενοι στην ομάδα, οι άνθρωποι του Αστέρα είναι τόσα χρόνια εδώ και έχουν παλέψει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, οι δικοί μας άνθρωποι θα είναι υπερήφανοι για μας, το ίδιο και ο κόσμος που ήρθε εδώ. Τους δώσαμε χαρά, είναι μια ημέρα γιορτής σήμερα και από αύριο θα γυρίσουμε ξανά στη δουλειά, γιατί αυτή η ομάδα μπορεί περισσότερα πράγματα και τα αξίζει".

Ο Γιάννης Γιαννιώτας, σχολίασε στον ίδιο σταθμό για το αν έχει καημό που δεν πέτυχε γκολ: "Κανένας καημός. Δεν είμαι απλά χαρούμενος που κερδίσαμε, αλλά είμαι ευτυχισμένος. Σημασία δεν έχει ποιος πετυχαίνει το γκολ, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Όποιος το πετυχαίνει, είναι σα να το βάζει όλη η ομάδα. Έχουμε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή τη χημεία. Το μυαλό μας είναι πάντα στο να κερδίζουμε. Παίζαμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, όπως η Παρτίζαν.

Έχουμε δείξει ότι ο Αστέρας μπορεί να κερδίσει και καλύτερες ομάδες και ελπίζω να έχουμε σαν όνειρο να κάνουμε κάτι καλό και μέσα στην Τότεναμ. Η επιτυχία είναι κίνητρο για μένα, θέλω να βοηθήσω την ομάδα, που με βοήθησε κι αυτή. Πρέπει να χαιρόμαστε όλοι και να μην έχουμε σκυμμένα κεφάλια. Είμαστε ελληνική ομάδα και σίγουρα θα πρέπει να παίζουν και οι Έλληνες. Όμως, όποιος δουλεύει στις προπονήσεις αξίζει να έχει τις ευκαιρίες και πιστεύω ότι θα δοθούν κι άλλες σε όλα τα παιδιά. Γίνεται το σωστό και αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Όσο για το τι θα έλεγε αν ήταν παίκτης της Τότεναμ που παίζει με τον Αστέρα: "Τώρα θα λένε: 'Ο ΑΣΤΕΡΑΣ'! Τώρα τη μάθανε καλά την ομάδα και θα τη θυμούνται για αρκετό καιρό. Βέβαια, δεν πρέπει να υποτιμάμε την Μπεσίκτας, που είναι δύσκολη αντίπαλος και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ