ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Βιαζόμασταν να κερδίσουμε στο πρώτο μέρος"

Παντελίδης: "Βιαζόμασταν να κερδίσουμε στο πρώτο μέρος"
EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, υποστήριξε πως είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα στην Λεωφόρο καθώς η ομάδα του έμεινε μέσα στους στόχους της.

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας έμεινε ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ομάδα παρέμεινε μέσα στους στόχους της ενώ σημείωσε πως όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις είναι καλό να μην το χάσεις.

Επίσης αναφέρθηκε στην επανασύνδεση του Μανιά με τα γκολ και μίλησε και για την απογοήτευση των παικτών του παρά το θετικό αποτέλεσμα στην Λεωφόρο. Ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

"Είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό, μπορεί να φάγαμε το γκολ τέσσερα-πέντε λεπτά πριν το τέλος αλλά δεν είναι όλα τα ματς ίδια. Ο αντίπαλος προερχόταν από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, είχε τον κόσμο στο πλευρό του ενώ μην ξεχνάμε ότι είναι ο Παναθηναϊκός.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε καλό παιχνίδι. Ουσιαστικά η μια ομάδα εξουδετέρωσε την άλλη και υπήρχε μόνο μια καλή στιγμή από πλευράς μας.

Στο δεύτερο μέρος το καλό μας διάστημα είναι μέχρι το γκολ. Μετά δεν είχαμε την ηρεμία να διατηρήσουμε το υπέρ μας σκορ. 'Ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις δεν είναι κακό να μην το χάσεις. Μένουμε μέσα στους στόχους μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με στόχο να είμαστε καλύτεροι".

Είπατε ότι το αποτέλεσμα ήταν καλό αλλά μετά το τέλος υπήρχε απογοήτευση από τους παίκτες του Αστέρα που δεν κέρδισαν, είναι αυτό μια νίκη για τον Αστέρα;
"Ασφαλώς όταν προηγείσαι μέχρι λίγα λεπτά πριν το τέλος θα σε πιάσει απογοήτευση. Στο πρώτο μέρος βιαζόμασταν να κερδίσουμε. Πήγαμε ψηλά τις γραμμές και αυτή ήταν μια από τις οδηγίες μας για το δεύτερο μέρος. Αν ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι θα έπρεπε να το πάρουμε με ηρεμία. Σε όλο το ματς βιαζόμασταν".

Είστε ευχαριστημένος από την επανασύνδεση του Μανιά και βλέπεται να υπάρχει καλύτερη συνεργασία και ομαδικότητα μετά το ματς;
"Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης συμφωνώ ότι έχω δει βελτίωση. Για τον Μιχάλη δεν έχω άγχος. Οι επιθετικοί μπορεί να μην βάλουν γκολ για πέντε-έξι ματς αλλά αν δουλεύουν καλά θα έρθουν τα γκολ".

*Στο παιχνίδι κόπηκαν 8.865 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 76.332 ευρώ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ