ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Όταν βρίζουν αγαπημένα μας πρόσωπα, θα αντιδράσουμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, στάθηκε στην αντίδρασή του απέναντι στους οπαδούς του Ατρομήτου που έβριζαν την εκλιπούσα μητέρα του και υποστήριξε ότι η διαιτησία έκρινε την πρόκριση.

Με το γκολ του Καρασαλίδη στο 19', ο Ατρόμητος ντούμπλαρε τις νίκες του επί του Αστέρα Τρίπολης στη ρεβάνς του Περιστερίου και με το συνολικό 2-0 πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός των "κιτρινομπλέ", Σάββας Παντελίδης, στάθηκε στην αντίδρασή του (κάλεσε αστυνομικό για να υποβάλλει μήνυση) απέναντι στους οπαδούς του Ατρομήτου που έβριζαν την εκλιπούσα μητέρα του, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία, ισχυριζόμενος ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο στην πρόκριση των Περιστεριωτών.

"Από τη στιγμή που έχουμε δημιουργήσει 5-6 ίσως και παραπάνω ευκαιρίες για γκολ και δεν έχουμε πετύχει κανένα σε δύο παιχνίδια ασφαλώς και θα προκριθεί αυτός που έχει πετύχει δύο. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι το χέρι, η κίτρινη και η αποβολή πρέπει να είναι το ίδια ανεξάρτητα από το χρώμα της φανέλας που φοράει ο ποδοσφαιριστής. Γιατί νομίζω ότι έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η σημερινή διαιτησία στο ποιος πήρε την πρόκριση. Κλείνοντας να πω ότι θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο.

Μιλάω για όλο το παιχνίδι. Αν έχεις φάει τα χρόνια σου στο ποδόσφαιρο όπως εγώ που είμαι περίπου 40 χρόνια στον χώρο καταλαβαίνεις από τα πρώτα λεπτά τις προθέσεις της διαιτησίας", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το περιστατικό που συνέβη με τους φιλάθλους του Ατρόμητου: "Είμαστε όλοι άνθρωποι και όταν βρίζουν αγαπημένα μας πρόσωπα κάποια στιγμή θα αντιδράσουμε. Πέρασε όμως αυτό το γεγονός, έφυγε".

Για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ: "Δίνουμε ένα παιχνίδι σε λιγότερο από 72 ώρες και δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό. Πόσο μάλλον όταν στο σημερινό παιχνίδι αγωνιστήκαμε γαι μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Εχουμε κάποιες απουσίες και ίσως αντιμετωπίσουμε και πρόβλημα ενέργειας. Είμαι ωστόσο βέβαιος ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν όπως πρέπει απέναντι στην Λάρισα".

Για τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας: "Όσο καιρό είμαι στην ομάδα χρησιμοποιούμε τα άσχημα αποτελέσματα για να διδαχθούμε από αυτά. Κάποια θετικά στοιχεία πρέπει να τα πάρουμε από το σημερινό παιχνίδι αλλά πρέπει και να μας "νευριάσει" το σημερινό. Γιατί όταν στο πρώτο ημίχρονο κάνουμε κάποιες φάσεις και μπορούμε να προηγηθούμε πρέπει να το κάνουμε. Γιατί νομίζω στο πρώτο μέρος ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πέρασε η ομάδα που έβαλε δύο γκολ. Οτι και να κάνεις στο ποδόσφαιρο το ζητούμενο είναι τα γκολ. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με σπουδαία αποτελεσματικότητα. Και αυτό δεν είναι θέμα τύχης αλλά και ικανότητας. Και το ότι εμείς τελευταία δεν πετυχαίνουμε εύκολα γκολ δεν είναι ατυχία. Κάποια παιδιά πρέπει να βελτιωθούν σε αυτό το κομμάτι και να είναι πιο συγκεντρωμένα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ