ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παλεύει το "μπαμ" με Τσόρι Ντομίνγκες ο Αστέρας

Παλεύει το "μπαμ" με Τσόρι Ντομίνγκες ο Αστέρας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έχει στα χέρια του πρόταση από τον Αστέρα, με τους Αρκάδες να διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας μαζί του περιμένοντας την απάντησή του.

Για την μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση της ιστορίας του παλεύει το τελευταίο διάστημα ο Αστέρας Τρίπολης. Ο αρκαδικός σύλλογος θέλει να κάνει δικό του τον Τσόρι Ντομίνγκες, έχοντας καταθέσει ήδη πρόταση στον Αργεντινό πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε, επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα- όπως αυτό της Sportday- που θέλουν τον Τσόρι να έχει στα χέρια του μία πρόταση για ένα χρόνο συνεργασίας, με υψηλότερες απολαβές από αυτές που του δίνει ο Απόλλων Σμύρνης.

Μάλιστα ο δίαυλος επικοινωνίας με τους Αρκάδες δεν έχει κλείσει, ακόμα και τώρα που ο παίκτης βρίσκεται στην πατρίδα του μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έχει διαμηνύσει στους Αρκάδες ότι θα απαντήσει οριστικά σε περίπου δέκα ημέρες. Αν πράγματι πει το "ναι", τότε αναμφισβήτητα θα πρόκειται για την πιο σπουδαία κίνηση του Αστέρα, λίγο πριν τον ενδέκατο σερί χρόνο του στη Super League.

Ωστόσο όλο αυτό το διάστημα, οι κιτρινομπλέ έχουν τσεκάρει και άλλα 10άρια, ώστε να κινηθούν άμεσα σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ