ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι εκλεκτοί του Βεργέτη για το Αγρίνιο

Οι εκλεκτοί του Βεργέτη για το Αγρίνιο

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (14/02, 15:00). Δείτε την αποστολή που επέλεξε ο Στάικος Βεργέτης. Για πρώτη φορά Τριτσώνης μετά τον τελικό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (14/02, 15:00) και αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή των Αρκάδων.

Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Ρόλε, στη θέση του οποίου αναμένεται να αγωνιστεί ο Νίκο, ενώ εκτός είναι και ο Παντελιάδης, αλλά και ο τραυματίας Τορμένα.

Αναλυτικά: Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κιτοκό, Τσοκάνης, Λούι, Ιγκλέσιας, Τιε Μπι, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες, Πάρα.

Για πρώτη φορά Τριτσώνης μετά τον τελικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο Σταύρος Τριτσώνης θα είναι πρώτος διαιτητής σε αγώνα του Αστέρα. Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω διαιτητής ήταν ο βοηθός ακριβώς δίπλα στην εστία όπου ο Μανιάτης απέκρουσε την μπάλα στη γραμμή με το χέρι.

Ο Τριτσώνης, αν και ήταν δίπλα, δεν υπέδειξε στον Γιάχο την παράβαση και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Έκτοτε δεν είχε σφυρίξει ποτέ ως πρώτος ρέφερι τους κιτρινομπλέ, κάτι που θα συμβεί στο Αγρίνιο καθώς ορίστηκε να διευθύνει το ματς με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ