ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

O Αστέρας μεγαλώνει και διαδικτυακά

O Αστέρας μεγαλώνει και διαδικτυακά
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας συνεχίζει να κερδίζει σταθερά την εκτίμηση όλων και περισσότερων φιλάθλων. Ξεπέρασε τις 10.000 likes η σελίδα του στο facebook, δείτε σχόλια αναγνώρισης από αντιπάλους.

Τα όσα πετυχαίνει ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στους αγωνιστικούς χώρος έχουν τον αντίκτυπό τους και έξω από αυτούς. Θυμίζουμε ότι η φωτογραφία που βάλαμε στη σελίδα του facebook του SPORT 24 αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτίζαν, ξεπέρασε τα 5.700 likes και τα 220 shares!

Ενώ πλέον η ίδια η σελίδα του Αστέρα Τρίπολης στο δημοφιλές διαδικτυακό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έφτασε στο πρώτο σημαντικό ορόσημο: Τους 10.000 φίλους, σημειώνοντας ραγδαία αύξηση το τελευταίο διάστημα.

Μπορεί αυτό το νούμερο να μην σας εντυπωσιάζει, σκεφτείτε όμως ότι πρόκειται για ομάδα που προέρχεται από μια σχετική μικρή πόλη της επαρχίας χωρίς έντονο ποδοσφαιρικό παρελθόν. Και ένας σύλλογος που για το φίλαθλο ελληνικό κοινό δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη μέχρι πριν από μερικά χρόνια.

Πλέον, πέρα από τους 10.000 φίλους, η σελίδα του γεμίζει με σχόλια από οπαδούς άλλων ομάδων, οι οποίοι δίνουν συγχαρητήρια στον Αστέρα. Κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά σχόλια από φιλάθλους των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού!

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ