ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ντόπινγκ κοντρόλ στον Αστέρα

Ντόπινγκ κοντρόλ στον Αστέρα

Από ντόπινγκ κοντρόλ πέρασαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης την Παρασκευή (15/11).

Αντιπροσωπεία του ΕΣΚΑΝ βρέθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα(15/11) στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου και πήρε δείγμα από τους Κάφα, Σέτι, Μουνάφο, Καράσκο, Λούι και Βελισσάρη.

Πάντως, πρόκειται για ελέγχους που γίνονται όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό σε όλες τις ομάδες και το τελευταίο καιρό έχει γίνει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό, Ατρόμητο, Απόλλων Αθηνών και Πλατανιά.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση αοθεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Σέτι, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (14/11) αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους οι Ουσέρο, Ερνάντεζ, Εντό, για να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους, αφού βρήκαν την ευκαιρία εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος.

Πάντως, ο Στάικος Βεργέτης δούλεψε με τους υπόλοιπους σε κανονικούς ρυθμούς, ξεκινώντας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και με ασκήσεις με μπάλα.

Η επίσκεψη του ΕΣΚΑΝ δημιούργησε ένα πρόβλημα στο σχεδιασμό καθώς έπρεπε να λείψουν οι Λούι, Κάφα, Βελισσάρης, Μουνάφο, Καράσκο, όμως δεν άργησαν στην τυπική διαδικασία του ελέγχου και η προπόνηση συνεχίστηκε κανονικά.

Στο δεύτερο μισό του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε τακτική και ανάπτυξη σε μικρό χώρο, ενώ το τελευταίο 20λεπτο είχε οικογενειακό διπλό με τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε ρυθμό κανονικού αγώνα.

Το σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχουν προπονήσεις για τον Αστέρα και η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει τη Δευτέρα (18/11), όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ