ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μποροβήλος: "Ενηλικιώνεται ο Αστέρας"

Μποροβήλος: "Ενηλικιώνεται ο Αστέρας"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μποροβήλος τόνισε πως η σημερινή μέρα είναι ιστορική για τον Αστέρα και πως οι Αρκάδες θα κοιτάξουν σαν ίσος προς ίσο τον Ολυμπιακό για να σηκώσουν το Κύπελλο.

Ο πρόεδρος του Αστέρα δήλωσε πως ο τελικός θα είναι μία γιορτή και φυσικά στόχος της ομάδας του θα είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Είναι μία ιστορική μέρα για τον Αστέρα και όλο το πελοποννησιακό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας δείχνει ότι ενηλικιώνεται. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, να γίνει ένα παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, και φυσικά η μεγάλη χαρά είναι ότι προκριθήκαμε στον τελικό μετά από δύο απόπειρες που είχαμε κάνει στο παρελθόν. Θέλουμε να είναι ο τελικός μία γιορτή, θα κοιτάξουμε όμως σαν ίσος προς ίσο τον Ολυμπιακό, γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

Για τα πλέι οφ είπε: " Σαφώς και το ότι πάμε στον τελικό, και ειδικά στην περίπτωση που κατακτήσουμε το Κύπελλο, θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα αβαντάζ δύο βαθμών, αλλά πιστεύουμε ότι με καλή προετοιμασία, χωρίς προβλήματα, που είχαμε πολλά τελευταία, και με τύχη, μπορούμε να πετύχουμε κι αυτόν το στόχο".

Για το αν θα γλεντήσουν την πρόκριση, τόνισε: " Σήμερα δεν θα πάμε να γλεντήσουμε, γιατί αύριο είναι η κηδεία του υπευθύνου ασφαλείας. Χαρήκαμε σήμερα, αλλά αύριο θα τιμήσουμε τη μνήμη αυτού του ανθρώπου".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ