ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Mπαντής: "Ήμασταν άτυχοι"

Mπαντής: "Ήμασταν άτυχοι"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαντής εξέφρασε την πίστη του ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να προκριθεί επί της Ραπίντ Βιέννης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ παρά την ισοπαλία.

Μιλώντας στον "NOVAΣΠΟΡ FM" o Γιώργος Μπαντής εξέφρασε την πίστη του ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να αποκλείσει την Ραπίντ Βιέννης και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι στάθηκαν άτυχοι απέναντι στην αυστριακή ομάδα και θα προσπαθήσουν στον επαναληπτικό να ανατρέψουν την κατάσταση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αποτέλεσμα του χθεσινού ματς με την Ραπίντ Βιέννης:" Ήμασταν αρκετά αισιόδοξοι και πιστεύαμε πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στην Ευρώπη. Η αισιοδοξία μας είχε βάση και πιστεύαμε πως θα παίρναμε τη νίκη. Τα φιλικά δεν έχουν καμία σχέση με τα επίσημα ματς. Δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας για να είμαστε 100% έτοιμοι. Αντίθετα η Ραπίντ Βιέννης έχει δώσει τρία ματς. Αυτό μας επηρέασε κάπως, όμως όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαινε η απόδοσή μας. Δυστυχώς, ήμασταν άτυχοι και δεν ήθελε η μπάλα να μπει στο τέρμα".

Για τον επαναληπτικό αγώνα στην Αυστρία: " Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για αυτό θα πάμε για να πάρουμε την πρόκριση. Επειδή η Ραπίντ έχει πάρει ακόμη ένα 90λεπτο ματς στα πόδια της, θα είναι καλύτερη. Όμως αυτό δεν μας τρομάζει και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

Για τους στόχους των Αρκάδων τη φετινή σεζόν:" Σίγουρα έχει μπει ψηλά ο πήχης. Από τον Αστέρα δεν λείπει τίποτα. Έχει εκπληκτικές εγκαταστάσεις, έχει εξαιρετικούς ιδιοκτήτες και ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει για να πετύχουν κάτι καλό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει μπει ψηλά ο πήχης, όμως γιατί να μην ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Θέλουμε να παίξουμε και φέτος το καλύτερο ποδόσφαιρο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ