ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπακασέτας: "Δεν θα συγχωρέσει τα λάθη η Μάιντς"

Μπακασέτας: "Δεν θα συγχωρέσει τα λάθη η Μάιντς"
Μπακασέτας INTIME SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στο Sport24.gr για την παραλίγο ζημιά που πήγε να πάθει ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Ροβανιέμι και την Μάιντς (VIDEO).

Ο Αστέρας Τρίπολης προκρίθηκε στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League με κάπως επεισοδιακό τρόπο, αφού αν και προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην Ροβανιέμι, είδε τους Φινλανδούς να ισοφαρίζουν με δέκα παίκτες, όμως στο τέλος νίκησε με 4-2.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Τάσο Μπακασέτα και ζήτησε την άποψη του για το παιχνίδι. Ο νεαρός άσος δεν κρύφτηκε, όμως παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια.

"Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε με δυο γκολ διαφορά, γεγονός που έφερε κάποια χαλάρωση στη συνέχεια", είπε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε:

"Είχαμε ένα κακό διάστημα στο παιχνίδι και χάσαμε την ψυχραιμία μας. Σε εκείνο το σημείο η Ροβανιέμι μας ισοφάρισε σε 2-2. Πληρώσαμε τα λάθη μας και σε αυτό το επίπεδο η αλήθεια είναι πως δεν συγχωρούνται. Στη συνέχεια ωστόσο ευτυχίσαμε να πάρουμε το προβάδισμα και τη νίκη.

Ήμασταν αποφασισμένοι για το αποτέλεσμα και το δείξαμε στο τέλος".

Επιθετικά η ομάδα πάντως έδειξε εξαιρετικά στοιχεία με δεδομένο πως αυτό ήταν το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της.

"Χάσαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες. Πρόχειρα μπορώ να θυμηθώ ένα τετ α τετ και το δοκάρι. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να τις κάνεις γκολ, γιατί στο τέλος θα το πληρώσεις".

Τώρα έρχεται η Μάιντς. Ένας εντελώς διαφορετικός αντίπαλος. Πως θα προσεγγίσετε το παιχνίδι;

"Η Μάιντς δεν έχει καμία σχέση με την χθεσινή μας αντίπαλο (Ροβανιέμι). Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που τερμάτισε ψηλά στην Μπουντεσλίγκα.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Αν το κάνουμε και κυνηγήσουμε τα δυο παιχνίδια μέχρι το τέλος, τότε πιστεύω πως είμαστε ικανοί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Τέλος δυο λόγια για σένα. Επέστρεψες στον Αστέρα μετά από μία δύσκολη χρονιά στον Άρη. Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

"Το είχα πει και πέρσι, το λέω και φέτος. Εδώ θέλω να μείνω και εδώ να παίξω. Θέλω μέσα από την ομάδα μου (Αστέρα) να κάνω κάποιες καλές εμφανίσεις και να βοηθήσω κι εγώ έτσι ώστε να πετύχουμε στους στόχους μας".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ