ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μόνο νίκες στην Κρήτη

Μόνο νίκες στην Κρήτη
Πάρα πανηγυρική

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η δεύτερη ομάδα της Superleague που κερδίζει σε μία σεζόν και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια στην Κρήτη σε μία σεζόν, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ επίτευξης γκολ (VIDEOS).

Οι Αρκάδες παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα τους νίκησαν με 4-1 τον Εργοτέλη στην Κρήτη και έφτασαν τους 17 βαθμούς μετά από 10 παιχνίδια.

Φέτος η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μετράει τρεις εκτός έδρας νίκες, όλες στην Κρήτη! Ο Αστέρας μάλιστα έγινε η δεύτερη ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο σε επίπεδο Superleague, μετά τον Ολυμπιακό την περσινή περίοδο.

Τα ρεκόρ για τους Αρκάδες δεν σταματούν εκεί. Το 4-1 επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ομάδας στην Superleague. Και εδώ υπάρχει ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο που δείχνει πως η Κρήτη ταιριάζει στην Τρίπολη.

Ίδιες ομάδες, ίδια σκορ... ρεκόρ!

Οι αμέσως προηγούμενες μεγάλες εκτός έδρας νίκες για τους Αρκάδες ήταν απέναντι στις τρεις ίδιες ομάδες που κέρδισε μαζεμένες φέτος, με το ίδιο σκορ, πλην μίας επικράτησης επί του Άρη.

Οι μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες του Αστέρα στην Α'

30/11/14 Εργοτέλης-Αστέρας 1-4

21/10/07 ΟΦΗ-Αστέρας 0-3

25/11/07 Εργοτέλης-Αστέρας 0-3

08/04/12 Αρης-Αστέρας 0-3

27/01/13 Πλατανιάς-Αστέρας 0-3

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ