ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μέσα ο Ιγκλέσιας απέναντι στον Πανιώνιο

Μέσα ο Ιγκλέσιας απέναντι στον Πανιώνιο
Ιγκλέσιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (23/1, 17:15) για την 19η αγωνιστική της Super League. Κανονικά στην αποστολή ο Ιγκλέσιας.

Με τον Ιγκλέσιας να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε (δεν προπονήθηκε την Πέμπτη, 21/1) και να είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (23/1, 17:15), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα.

Μετά το τέλος της σημερινής (22/1) προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Στάικος Βεργέτης, γνωστοποίησε την 18άδα των Αρκάδων για την αναμέτρηση με τους "κυανέρυθρους" στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Ζησόπουλος και Μάσα λόγω τιμωρίας δεν υπολογίζονται για το ματς, ενώ πέρα από τον Ιγκλέσιας έτοιμος για το ματς είναι και ο Φούντας, προσφέροντας μια ακόμη λύση στον Βεργέτη.

Θυμίζουμε πως οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στο πρωτάθλημα, μετρώντας μέχρι στιγμής 27 βαθμούς. Αν μη τι άλλο, από τους πλέον ενδιαφέροντες αγώνες του επερχόμενου τριημέρου.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Σανκαρέ, Αλόκο, Γκόιαν, Λούι, Παντελιάδης, Κιτοκό, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Νίκο, Μπερτόγλιο, Λανθαρότε, Φούντας, Στανισάλγιεβιτς, Γιάννου.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ