ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με το μυαλό (πλέον) στη Μπεσίκτας

Με το μυαλό (πλέον) στη Μπεσίκτας

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει Μπεσίκτας. Τη Δευτέρα αρχίζει και η διάθεση των εισιτηρίων. Ο Γιάννης Ντάλλας Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στην ΠΑΕ.

Χρειάστηκε να έρθει η Παρασκευή (21/11) για να διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση του Αστέρα γνωρίζοντας τον επόμενο αντίπαλο. Φως στο τούνελ δεν βρέθηκε, έτσι το ματς με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και στον ορίζοντα υπάρχει πλέον η Μπεσίκτας.

Οι Αρκάδες υποδέχονται την ερχόμενη Πέμπτη (27/11, 22:05) την τουρκική ομάδα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και αναζητούν το τρίποντο για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στη φάση των "32" του Europa League.

Το μενού του προγράμματος της Παρασκευής περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με μπάλα όπου δόθηκε έμφαση στα τελειώματα αλλά και δίτερμα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση

"Από σήμερα ο Αστέρας σκέφτεται τον αγώνα με την Μπεσίκτας την προσεχή Πέμπτη (22.05) για τον 3ο όμιλο του EUROPA LEAGUE και πάνω σε αυτό θα σχεδιαστεί το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας για τις επόμενες ημέρες.

Η σημερινή προπόνηση χωρίστηκε σε τέσσερα κομμάτια, ξεκινώντας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνεχίστηκε με πολλές ασκήσεις με μπάλα, ενώ στη συνέχεια αφιερώθηκε πολύ ώρα με τελειώματα φάσεων.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε τρεις ομάδες και να παίζουν η μία εναντίον της άλλης, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερα κεφάτοι και ορεξάτοι σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Η επέμβαση που έγινε στον Μάρτιν Ρόλε στέφθηκε με επιτυχία και ο παίκτης θα βγει σήμερα από το νοσοκομείο, όπου θα ξεκινήσει άμεσα την θεραπεία του.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί, όπου αναμένεται να ανέβουν οι τόνοι στην προπόνηση."

Από Δευτέρα η διάθεση εισιτηρίων για τη Μπεσίκτας

Η αντίστοιχη ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την τουρκική ομάδα αναφέρει:

"Εισιτήρια για την 5η αγωνιστική ημέρα των ομίλων του Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 με την Besiktas JK, θα διατίθενται από την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στο Star Store Εθνικής Αντιστάσεως 67, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» από τις 2.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα.

Όλοι οι φίλαθλοι (και των παιδιών συμπεριλαμβανομένων) ανεξαρτήτου ηλικίας που προσέρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν
το παιχνίδι πρέπει να είναι κάτοχοι εισιτηρίου (αγώνα ή διαρκείας).

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2, ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Ώρα ανοίγματος θυρών:8.05μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα:10.05μ.μ."

Ο Γιάννης Ντάλλας Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ο Γιάννης Ντάλλας, με θητεία και στην 24 ΜΕDIA, ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Αστέρα:

"Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, αναλαμβάνει ο Γιάννης Ντάλλας. Ο Γιάννης Ντάλλας έχει εργαστεί στην τηλεόραση (ΕΡΤ, ΟΠΑΠ TV), στο ραδιόφωνο (ΕΡΑ-ΣΠΟΡ, FLASH, ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8) και σε μεγάλες ιστοσελίδες (SPORTNEWS, CONTRA.GR-MEDIA 24, ARCADIA-SPORTS)."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ