ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με μια αλλαγή στην Κομοτηνή ο Αστέρας

Με μια αλλαγή στην Κομοτηνή ο Αστέρας

Με τον Παπαχρήστο αντί του Πάρα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην Κομοτηνή η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης που θέλει και κόντρα στον Πανθρακικό τη νίκη που θα τον διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Χωρίς νέα προβλήματα πλην αυτό του Πάρα που είναι τραυματίας βρίσκεται στην Κομοτηνή η αποστολή των Αρκάδων. Μάλιστα η απουσία του Πάρα και η προσθήκη του Παπαχρήστου είναι και η μοναδική αλλαγή στην 18άδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Βέροια την Κυριακή.

Οι Αρκάδες θέλουν να συνεχίσουν με νίκη καθώς αυτή μπορεί να τους φέρει υπό προϋποθέσεις στην τρίτη θέση καθώς ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη έχει ένα δύσκολο ματς κόντρα στην Ξάνθη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Μετά τη λήξη της πρωινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό (15.00).

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παπαχρήστος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Μπακασέτας και Μούκαμ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βέροια, μπήκε στη αποστολή ο Παπαχρήστος, ενώ έμεινε εκτός αποστολής ο τραυματίας Πάρα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ