ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μαγνητική για Πάρα στον Αστέρα

Μαγνητική για Πάρα στον Αστέρα
Πάρα INTIME SPORTS

Ο Πάρα υποβλήθηκε την Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά την Τρίτη.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Φακούντο Πάρα και θα γίνουν γνωστά την Τρίτη θα δείξουν και τον χρόνο αποθεραπείας του επιθετικού του Αστέρα ο οποίος την Δευτέρα έκανε θεραπεία. Η συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης με τον Πανθρακικό πρέπει να αποκλειστεί εκτός και αν γίνει ένα μικρό θαύμα.

Από εκεί και πέρα ο Στάικος Βεργέτης είδε ακόμα τέσσερις παίκτες του να γυμνάζονται μόνοι τους. Ο λόγος για τους Ρόλε, Τορμένα, Κιτόκο και Μπαντιμπαγκά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Συνεχίστηκε σήμερα το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Βέροια να κάνουν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα υψηλής έντασης με πολλά παιχνίδια με μπάλα.

Μαγνητική θα κάνει σήμερα ο Πάρα, προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του, ενώ Ρόλε συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα τρέχοντας για αρκετή ώρα στο χορτάρι. Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Τορμένα, Κιτόκο και ο Μπαντιμπανγκά θεραπεία.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή, όπου την Τετάρτη (15.00) ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του 2014".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ