ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κουρμπέλης: "Στους ομίλους και του χρόνου"

Κουρμπέλης: "Στους ομίλους και του χρόνου"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έθεσε ψηλά τον πήχη όσον αφορά στους φετινούς στόχους του Αστέρα Τρίπολης μετά την περιπέτεια στο Europa League. Τι είπε για τα ματς με Νίκη Βόλου και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξή του στην "Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5":

Για το γεγονός ότι ήταν ο αρχηγός του Αστέρα στον αγώνα με τον Εργοτέλη: "Ξεκίνησα από πολύ νωρίς στον Αστέρα, στα 18 μου χρόνια, έχω πάρει πολλές εμπειρίες από τον Αστέρα και θα προσπαθήσω να παίρνω όλο και περισσότερες για το μέλλον μου. Ήταν πολύ τιμητικό για εμένα που σε αυτή την ηλικία ήμουν αρχηγός σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Αυτό σε κάνει να έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες και βέβαια, όπως η ομάδα με πιστεύει, έτσι και εγώ θα προσπαθώ να την βοηθάω".

Για το γεγονός ότι προέρχεται από το τοπικό ποδόσφαιρο της περιοχής από την οποία κατάγεται: "Είναι πολύ σημαντικό ότι προέρχομαι από το ποδόσφαιρο της Αρκαδίας. Ξεκίνησα από πολύ μικρός, οι άνθρωποι του Αστέρα με πίστεψαν. Στο ποδόσφαιρο, όμως, πέρα από ικανότητα πρέπει να έχεις και τύχη και να δουλεύεις πολύ".

Για το πρωτάθλημα: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μεγάλος στόχος για εμάς. Εκλεισε ένας κύκλος στο Europa League, αποκλειστήκαμε αλλά είμαστε πολύ περήφανοι που φτάσαμε μέχρι εδώ. Πλέον κοιτάμε πρωτάθλημα και Κύπελλο και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα, αλλά υπήρχε η κούραση και δεν ήταν εύκολο να διαχειριστούμε αυτή τη μετάβαση από Ελλάδα σε Ευρώπη. Για εμάς ήταν η πρώτη χρονιά σε ομίλους. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει συνήθεια και θα είμαστε και του χρόνου στους ομίλους".

Για το διάστημα της απουσίας του: "Ηταν πολύ δύσκολο. Εχασα πολύ σημαντικά παιχνίδια, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχουν δυσκολίες όταν είσαι τραυματίας. Ζήλευα κάθε παιχνίδι. Κυρίως με τον Ολυμπιακό, αλλά και όλα τα ευρωπαϊκά. Ειδικά με την Παρτιζάν, που η ομάδα πάτησε τον αντίπαλο. Θα ήθελα η ομάδα να είχε πέντε λεπτά επιπλέον στους εντός έδρας αγώνες με την Τότεναμ και την Παρτιζάν".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Είναι πολύ σημαντικό. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους και βελτιώνονται συνεχώς. Θα είναι ένα ντέρμπι".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ