ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Σαλίμ Αράς

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Σαλίμ Αράς
Αράς INTIME SPORTS

Ο Σαλίμ Αράς άρχισε τα... γαλλικά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου και η διοίκηση του αρκαδικού συλλόγου αναμένεται να αναλάβει δράση.

Εμφανώς εκνευρισμένος και με ακραίες αντιδράσεις (σ.σ. κλώτσησε μπουκάλι) εμφανίστηκε ο Σαλίμ Αράς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το γεγονός ότι παρακολούθησε την εν λόγω αναμέτρηση από τον πάγκο προφανώς τον έβγαλε εκτός εαυτού, οδηγώντας τον σε πράξεις που είναι πλέον πολύ πιθανό να τις πληρώσει ακριβά.

Αρχικά κλώτσησε ένα μπουκάλι, ενώ κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Αράς είπε αρκετά... γαλλικά.

"Τι προπονητής είναι αυτός; Είναι δυνατόν να μην παίζω εγώ σε αυτή την ομάδα; Από εδώ και στο εξής θα δείτε τον πραγματικό Αράς. Μέχρι τώρα όλοι λένε ότι ο Αράς είναι περίεργος και τρελός. Τώρα θα δείτε ποιός είναι ο τρελός ", ήταν μερικά από αυτά που είπε ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής.

Το κακό για τον ποδοσφαιριστή είναι ότι έγινε αντιληπτός από την τεχνική ηγεσία κατά τη διάρκεια του συμβάντος και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη είχαν ρεπό τη Δευτέρα και σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Πουλίδο και Λαδάκης. Εξάλλου αμφίβολοι παραμένουν και οι Καρέρα, Ουντότζι και Ματούσιακ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ