ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Καρέ" απουσιών για Αστέρα στη Λαμία

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τέσσερα προβλήματα αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Η Λαμία υποδέχεται τον Αστέρα (21/1, 17:15) στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας για την 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με την ομάδα της Τρίπολης να έχει τέσσερις απουσίες.

Ο τεχνικός των "κιτρινομπλέ", Σάββας Παντελίδης, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κώστα Γιαννούλη, Νίκο Καλτσά και Τάσο Δουβίκα. Και οι τρεις είναι τραυματίες, καθώς αντιμετωπίζουν (και οι τρεις) πρόβλημα στον προσαγωγό. Το "καρέ" των προβλημάτων συμπληρώνει ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπέρτος, Σέλιν, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλδο, Μαντιντά, Τσιλιανίδης, Κανελλόπουλος, Κώτσιρας, Γκοντό και Μανιάς.

Μετά από 17 ματς στη Super League Σουρωτή, η ομάδα της Ρούμελης έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς, ενώ αυτή της Πελοποννήσου δέκα περισσότερους (26).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ