ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καλτσάς: "Θέλαμε πολύ το παιχνίδι και το πήραμε"

Καλτσάς: "Θέλαμε πολύ το παιχνίδι και το πήραμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Καλτσάς μίλησε στον Sport24Radio 103,3 μετά τη νίκη των Αρκάδων επί της ΑΕΚ με 3-2.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 3-2 την ΑΕΚ και ο μεσοεπιθετικός των Αρκάδων, Νίκος Καλτσάς, μίλησε στον Sport24Radio 103,3. Ο 26χρονος παίκτης των Αρκάδων στάθηκε στη θέληση που είχε εκείνος και οι συμπαίκτες του για να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sport2 Radio 103,3:

Για τον αγώνα: “’Ηταν μια δύσκολη νίκη, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, αλλά παρουσιαστήκαμε αρκετά καλά. Δείξαμε εγωισμό στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού για εμάς και ο εγωισμός που βγάλαμε λειτούργησαν ως κίνητρο. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι και το πήραμε”.

Για τις καιρικές συνθήκες: “Ήταν δύσκολο. Είχε χιόνι και χιόνιζε καθ” όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όλοι οι αθλητές και από τις δύο ομάδες έπρεπε να αντεπεξέλθουμε και αυτό κάναμε. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό”.

Για τη σημασία αυτή της νίκης για τον Αστέρα ενόψει της δύσκολης συνέχειας: “Αυτή η νίκη μας δίνει μεγάλη ψυχολογία για την συνέχεια. Δικαιούμασταν κάτι και από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, στον οποίο δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό. Σήμερα τα καταφέραμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά με τέτοιο εγωισμό και ως κίνητρο το ότι θέλουμε να φτάσουμε ψηλά, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε”.

Για το τι εύχεται για την ομάδα του για τη νέα χρονιά: “Αφήνουμε πίσω την κακή πορεία των πρώτων έξι μηνών και πλέον δουλεύουμε σκληρά για να ξαναπάμε τον Αστέρα εκεί που ήταν, στις πρώτες θέσεις”.

Για την ΑΕΚ: “Πέρασα κι εγώ πέρσι στην ΑΕΚ αυτές τις καταστάσεις. Εμείς ως αντίπαλοι δεν είμαστε σε θέση να τις κρίνουμε. Ελπίζω τα παιδιά να έχουν δύναμη για να αλλάξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να είναι σε μια ομάδα με αυτή την ιστορία και με βαριά φανέλα, η οποία πρέπει να βρίσκεται ψηλά”.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ