ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η διπλή γκάφα του Ματίας Ντεγκρά που τον "τελείωσε" από τον Αστέρα

Η διπλή γκάφα του Ματίας Ντεγκρά που τον "τελείωσε" από τον Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν είναι η πρώτη φορά που πληρώνει λάθη του ο Ματίας Ντεγκρά. Δείτε τι είχε συμβεί το 2011 και σε παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Κέρκυρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (video)

Το σοβαρό λάθος του Ματίας Ντεγκρά στο ματς της ΑΕΛ με τον Ηρακλή, προκάλεσε την οργή των Κούγια και Αναστασιάδη με τελική κατάληξη την άμεση λήξη της συνεργασίας των βυσσινί με τον Αργεντινό τερματοφύλακα. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Ντεγκρά πληρώνει τις γκάφες του.

Ήταν στις 19/2/2011 και το ματς του Αστέρα Τρίπολης με την Κέρκυρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", στο οποίο ο Ματίας Ντεγκρά είχε κάκιστη απόδοση με συνέπεια την ήττα των Αρκάδων που τους έφερνε σε δεινή βαθμολογική θέση. Ένα πέναλτι χωρίς λόγο "κοντά" στο κόρνερ και μία προσπάθεια απόκρουσης με... μανσέτα, διαμόρφωσαν το 0-2 και στρίμωξαν τον Αστέρα στα σχοινιά.

Στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Αστέρα στη Super League ο Ματίας Ντεγκρά δεν αγωνίστηκε, παίρνοντας συμμετοχή μέχρι στο τέλος της σεζόν μόνο σε δύο από τα εφτά παιχνίδια των "κιτρινομπλέ". Ουσιαστικά εκείνο το ματς τον "τελείωσε", με τη συνεργασία των δύο πλευρών να σταματά με τη λήξη της σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ