ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γκολ στην ανθρωπιά από τον Αστέρα Τρίπολης

Γκολ στην ανθρωπιά από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο στο φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Τα χρήματα θα διατεθούν σε νεαρό φίλαθλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας

Το κοινωνικό του πρόσωπο για ακόμη μια φορά έδειξε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς έδωσε την Κυριακή (30/12) φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Βλαχιώτη, με τον τοπικό Αστέρα, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σκοπός αυτού του παιχνιδιού, που συγκέντρωσε περίπου 500 θεατές ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για νεαρό φίλαθλο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πρέπει να κάνει επέμβαση στο εξωτερικό.

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Χρήστου με σουτ στο 48ο λεπτό. Από πλευράς της ΠΑΕ στο γήπεδο βρέθηκαν οι Γιάννης Καϋμενάκης, Γιώργος Μποροβήλος και Σάκης Τσιώλης.

Αστέρας Τρίπολης: Κοντοπίδης, Μυρσινιάς, Παναγάκης, Παπαδημητρίου, Καστριτσέας, Αρώνης, Βελισσάρης, Γογωνάς, Κατσαρός, Τσόφλιος, Γκρόσιος.

'Έπαιξαν ακόμα και οι Τεφτερίδης, Προύτζος, Βαλμάς, Μηλιώτης, Δήμας, Στρέμπας και Χρήστου.

Από εκεί και πέρα, για την πρώτη ομάδα του Αστέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση παρά την καταρρακτώδη βροχή.

Ο Σάκης Τσιώλης χώρισε την προπόνηση σε δύο μέρη, με το πρώτο να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στο δεύτερο ασκήσεις τακτικής.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί την Δευτέρα με δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) και μία το απόγευμα της Τρίτης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ