ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιαννιώτας: "Να δικαιώσουμε όσους μας πιστεύουν"

Γιαννιώτας: "Να δικαιώσουμε όσους μας πιστεύουν"

Ο Γιάννης Γιαννιώτας δήλωσε ότι ο Αστέρας βρίσκει ρυθμό και παρουσιάζεται καλύτερος από αγώνα σε αγώνα.

Με δύο όμορφα γκολ ο Γιάννης Γιαννιώτας σφράγισε την εκτός έδρας νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Αιγινιακού με 4-1 στην πρεμιέρα του στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον επιθετικό της αρκαδικής ομάδας στις δηλώσεις του να σημειώνει ότι η ομάδα βρίσκει ρυθμό και παρουσιάζεται καλύτερη από αγώνα σε αγώνα.

" Σίγουρα υπήρχε κούραση, τα παιχνίδια είναι πολλά, ωστόσο η ομάδα από το καλοκαίρι έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να δικαιώσουμε όλους όσους μας έχουν πιστέψει. Αυτό που ξέρω είναι πως υπάρχει μεγάλη θέληση στην ομάδα για όλη την προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια και ειδικότερα στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη".

Τέλος ερωτηθείς αν η Πιερία είναι γούρικη για τον ίδιο, είπε: " Είναι αλήθεια πως μου πάει η Πιερία. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι. Τώρα κοιτάζω να βοηθήσω την ομάδα και αν συνεχίσουμε την προσπάθεια που θέλουμε. Έχω βάλει ανάλογο γκολ, αλλά με το αριστερό και όχι με το δεξί μου πόδι".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ