ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Για Πέδρο Άρσε ο Αστέρας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ
Άρσε, Δημούτσος EUROKINISSI SPORTS

Ο Μεξικανός μέσος Πέδρο Άρσε μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Βέροια και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Αστέρας Τρίπολης καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Ύστερα από μια τριετία στη Βέροια ο Πέδρο Άρσε, ετοιμάζεται να χαιρετήσει. Η νέα σεζόν δεδομένα δεν θα τον βρει στην ομάδα της Ημαθίας, στην οποία τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους είχε θέση βασικού. Το συμβόλαιο του Μεξικανού χαφ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και διάθεση ανανέωσης δεν υπάρχει.

Μία από τις ομάδες που καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Αστέρας. Ο 26χρονος χαφ είναι στη λίστα των Αρκάδων, οι οποίοι θα αλλάξουν κατά πολύ το ρόστερ τους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πέδρο Άρσε Λαταπί, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013 για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έπαιζε στη Β' Εθνική. Την επομένη ακολούθησε η Καβάλα, που επίσης συμμετείχε στη β' κατηγορία.

Μεταγραφή στη Super League πήρε το καλοκαίρι του 2014, για τη "Βασίλισσα του Βορρά". Ο Άρσε διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο ουκ ολίγα ήταν τα δημοσιεύματα στη χώρα του ότι η Τσίβας θέλει να τον αποκτήσει.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ