ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φορτούνης: "Έχω στο μυαλό μου το Euro"

Φορτούνης: "Έχω στο μυαλό μου το Euro"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης, έκανε το όνειρο του πραγματικότητα καθώς κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας από τον Φερνάντο Σάντος.

Η κλήση του στην Εθνική ομάδα ήταν ένα παιδικό όνειρο για τον νεαρό παίκτη του Αστέρα Τρίπολης.

Με δηλώσεις του στο "Arcadia-sports" αναφέρθηκε στην κλήση του από τον Φερνάντο Σάντος, και αισθάνεται υποχρεωμένος στον Αστέρα Τρίπολης για τα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Η κλήση στην Εθνική ανδρών ήταν για εμένα ένα όνειρο ζωής. Ηταν κάτι που είχα στο μυαλό μου από τότε που ήμουν μικρό παιδί και πάλευα για να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή, τον κ. Φερνάντο Σάντος για την τιμή που μου έκανε", δήλωσε ο μέσος της Καϊζερσλάουτερν στο arcadia-sports.

Σε ό,τι αφορά τον Αστέρα Τρίπολης που τον ανέδειξε στην Ελλάδα,ο Φορτούνης είπε: " Ασφαλώς, νιώθω μεγάλη υποχρέωση στον Αστέρα Τρίπολης για όσα πετυχαίνω στην καριέρα μου. Με βοήθησε πάρα πολύ, μέχρι πέρυσι έπαιζα στην ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης και τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και μου έδωσαν την ευκαιρία. Ο Αστέρας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ποδοσφαιρική πορεία μου".

Για την Εθνική ομάδα και την κλήση του από τον Σάντος τόνισε: " Πλέον, κοιτάζω το φιλικό της Εθνικής και με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, θα προσπαθήσω να καθιερωθώ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Πλέον, πρέπει να δουλέψω ακόμη περισσότερο.

Σίγουρα έχω στο μυαλό μου και το Euro, αλλά η συμμετοχή στην αποστολή είναι θέμα προπονητή και βέβαια, προσωπικά θα προσπαθήσω να δείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη του. Χαίρομαι που μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά στην Γερμανία, στην ομάδα μου, έχω τις ιδανικές συνθήκες, αγωνιστικές και εγκαταστάσεων, για να βελτιωθώ κι άλλο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ