ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλική νίκη επί της Καλαμάτας

Φιλική νίκη επί της Καλαμάτας

Ο Αστέρας επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας σε φιλική αναμέτρηση στην Τρίπολη, με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει ευκαιρίες στις "ρεζέρβες". Καλές εντυπώσεις άφησε ο υπό δοκιμή Ντος Σάντος Μάρκες

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους λεγόμενους "αναπληρωματικούς" (που δεν είχαν πάρει μέχρι στιγμής ευκαιρίες ούτε στα ευρωπαϊκά ματς ούτε στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος) ο Αστέρας επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας, στο πλαίσιο φιλικού που διεξήχθη στο γήπεδο της ομάδας της Τρίπολης.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, με το καλοκαιρινό απόκτημα των Αρκάδων από τον Εργοτέλη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την κυανοκίτρινη φανέλα, έστω και σε ανεπίσημο ματς.

Να σημειωθεί ότι ο Σάκης Τσιώλης δοκίμασε σε αυτό το ματς και τον Βραζιλιάνο μέσο, Ντος Σάντος Μάρκες, με τον 26άχρονο να αφήνει μάλιστα αρκετά καλές εντυπώσεις στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε.

Ο Σάκης Τσιώλης παρέταξε αρχικά τον Αστέρα Τρίπολης με τους: Μπαντή, Γιαλούση, Φορμίκα , Ρούσση, Κωστούλα, Καστέλς, Φραγκουλάκη, Καρντάσιο, Αλβάρο Γκαρθία, Αδάμο και Κατσαρό.

Χρόνο συμμετοχής για τους γηπεδούχους πήραν και οι: Γεωργακόπουλος, Μυρσινιάς, Λυμπέρης, Ορόθκο, Αναστασόπουλος, Καρυδόπουλος, Σαραντόπουλος, Τσόφλιος, Ψυχογιός, Παπαδημητρίου, Καστριτσέας, Ντος Σάντος Μάρκες, Έγκον.

Η σύνθεση της Καλαμάτας: Ζαρόπουλος, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Τσαγκαράκης, Πασάς (78’ Μπράχο), Τσιμικλής, Γεωργιόπουλος (71’ Επιφάνης), Πούτσι (68’ Αθανασόπουλος), Ηλιόπουλος (82’ Κουρέας), Σκαρλάτος, Καούνος (38’ Ανδρεόπουλος)

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ