ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλική ήττα από Δυναμό Δρέσδης

Φιλική ήττα από Δυναμό Δρέσδης

Την ήττα με 1-0 από τη γερμανική Δυναμό Δρέσδης γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των "αρκάδων" στην Αυστρία.

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 1-0 από τη Γερμανική Δυναμό Δρέσδης στο Γιένμπαχ της Αυστρίας, με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και συστήματα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε δύο καλές φάσεις μπροστά από την Γερμανική εστία. Στο 5ο λεπτό και μετά από σέντρα του Μπακασέτα από δεξιά, ο Ουσέρο έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Χόλτζ να πέσει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούσει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό το δυνατό σουτ του Μπακασέτα έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό «παράθυρο» του Σόλτζ.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορροπήθηκε από την Γερμανική ομάδα και στο 27’ ήρθε η πρώτη καλή επιθετική στιγμή της Δυναμό, όταν το σουτ του Κοχ απέκρουσε ο Μπαντής πλονζάροντας στην αριστερή του γωνία. Η καλύτερη στιγμή των Γερμανών όμως ήταν στο 41’ όταν ο Τούρκχολτζ μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, σούταρε με δύναμη, αλλά ο Μπαντής απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Γκόιαν απομάκρυνε.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 61’ όταν ο Κομβάλιους με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, πηγαίνοντας πρώτος στην μπάλα μετά την αρχική απόκρουση του Μπαντή σε σουτ του Κοχ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κομβάλιους πλάσαρε στο τετ α τετ τον Μπαντή, αλλά ο Σανκαρέ πρόλαβε να καλύψει την εστία του Αστέρα και να απομακρύνει την μπάλα.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Αστέρας προσπάθησε να πιέσει περισσότερο και να γίνει πιο επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία, όμως η καλύτερη φάση ήταν στο 72ο λεπτό, όταν μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Νίκο Φερνάντεζ, ο Παντελιάδης πήδηξε ψηλότερα από όλους, έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ πάνω από την εστία της Δυναμό.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι (46’ Κιτόκο), Κυριακόπουλος (46’ Παντελιάδης), Ζησόπουλος (46’ Σανκαρέ), Γκόιαν (65’ Καστριτσέας), Κουρμπέλης (46’ Τσοκάνης), Μηλιώτης (46’ Παπαχρήστος), Ουσέρο (46’ Τριανταφύλλης), Μπαράλες (46’ Νίκο Φερνάντεθ), Ντε Μπλάσις (33’ Μουνάφο), Μπακασέτας. Δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Θεοδωρόπουλος, Κόκκαλης, Βελίσσαρης, Τορμένα.

Δυναμό Δρέσδης: Σόλτζ, Έρτμαν, Χέφελε, Χάρτμαν, Τεξέιρα, Κομβάλιους (69’ Μπάουμαν), Τούρκχολτζ, Ευάρτζογκιτζ (46’ Βουτσάι), Κοχ (58’ Φίελ), Στεφάνιακ, Βόκαχ (71’ Μίλντε).

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ