ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εργομετρικά τεστ για τους Αρκάδες

Εργομετρικά τεστ για τους Αρκάδες

Με τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, πριν την έναρξη κάθε σεζόν, συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε από πολύ νωρίς την φετινή σεζόν στα "βάσανα" όντας η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε προπονήσεις καθώς οι υποχρεώσεις για το Europa League δεν άφηναν περιθώρια για περισσότερες διακοπές στους Αρκάδες που δεν έκατσαν ούτε ένα μήνα.

Η δεύτερη μέρα της φετινής προετοιμασίας για τους παίκτες του Στάϊκού Βεργέτη περιελάμβανε πλην της προπόνησης τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ που είναι απαραίτητα στο ξεκίνημα της κάθε σεζόν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Δεύτερη μέρα της φετινής προετοιμασίας του Αστέρα, με το πρόγραμμα της ομάδας να περιλαμβάνει το πρωί εργομετρικά τεστ και το απόγευμα προπόνηση στο γήπεδο με το τεχνικό επιτελείο να την χωρίζει σε δύο μέρη.

Στο πρώτο μέρος της προπόνησης δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια έγιναν πολλές ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια τακτικής στο μισό γήπεδο.

Εργομετρικά τεστ για τους Αρκάδες

Την Τετάρτη το πρωί θα γίνουν αιματολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια οι παίκτες του Αστέρα θα ακολουθήσουν πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο της ομάδας, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο γήπεδο.

Εργομετρικά τεστ για τους Αρκάδες

Την Τετάρτη εξάλλου, αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις και ο Χερόνιμο Μπαράλες

Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Αστέρα με απογευματινή προπόνηση, ενώ την Παρασκευή θα γίνουν δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) και το Σάββατο μία πρωινή προπόνηση".

Εργομετρικά τεστ για τους Αρκάδες
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ