ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις με Κοσίσκι

Επιστροφή στις προπονήσεις με Κοσίσκι

Ενεργητική αποκατάσταση ήταν το κύριο μενού στην προπόνηση του Αστέρα, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Στάικος Βεργέτης στους ποδοσφαιριστές του.

Ενεργητική αποκατάσταση ήταν το κύριο μενού στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Στάικος Βεργέτης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ από την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο προπονήσεις.

Στα ευχάριστα είναι ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Σλοβάκος τερματοφύλακας, Τόμας Κοσίσκι, ενώ προπονήθηκαν χωρίς πρόβλημα, τόσο ο Γιώργος Γεωργακόπουλος όσο και ο Έντερσον Τορμένα που ανεβάζει ολοένα και περισσότερο ρυθμούς, ακολουθώντας κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα.

Από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Κυριακόπουλος επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική Νέων στην Φινλανδία, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης \ μαγνητική και αναμένονται τα αποτελέσματα, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του. Τέλος ο Ρουμάνος διεθνής, Ντορίν Γκόιαν, πήρε άδεια.

Από την προπόνηση απουσίασαν δικαιολογημένα οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες (Ερίκ Τιε Μπι, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Γιαννιώτας) και έχουν ακόμα επίσημες υποχρεώσεις, ενώ ο Ρίτσι Κιτόκο έκανε θεραπεία.

Στην Eλπίδων ο Γιαννιώτας

Στην Eθνική Eλπίδων κλήθηκε και ήδη ενσωματώθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας, που μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα που είναι στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον αγώνα με την Πολωνία στην Κατερίνη μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Κουρμπέλη.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ