ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιστροφή με τρία προβλήματα στον Αστέρα Τρίπολης

Επιστροφή με τρία προβλήματα στον Αστέρα Τρίπολης

Χωρίς τους Μπαντή, Κοσίσκι και Μπαντιμπανγκά ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης.

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα λένε από την Τετάρτη στον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να ξεκινούν τη μίνι προετοιμασία τους για τα επίπονα πλέι οφ. Ο Στάικος Βεργέτης είχε δώσει δυο μέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες και την Τετάρτη είχαμε την επιστροφή στις προπονήσεις. Μια επιστροφή που έγινε όμως με τρία προβλήματα καθώς ο νεαρός τεχνικός είδε τους Μπαντή, Κοσίσκι και Μπαντιμπανγκά να μένουν εκτός προγράμματος και να κάνουν θεραπεία.

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους που γυμνάστηκαν κανονικά έχοντας το μυαλό τους στραμμένο στην πρεμιέρα των πλέι οφ και το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Θ. Κολοκοτρώνης" το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τους γηπεδούχους από τη στιγμή που αν ξεκινήσουν με ήττα θα μείνουν αρκετά πίσω στην βαθμολογία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις. Το σημερινό πρόγραμμα σήμανε και την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ την επόμενη Τετάρτη (20/5). Θεραπεία έκαναν οι Μπαντής, Κοσίσκι και Μπαντιμπανγκά".

Στιγμιότυπα από την προπόνηση:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ