ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ενισχύει και άλλο την επίθεση με Χουάνμα

Ενισχύει και άλλο την επίθεση με Χουάνμα

Ο Αστέρας, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μπαράλες, τα βρήκε σε όλα και με τον Ισπανό επιθετικό Χουάνμα Ντελγάδο. Σύντομα κλείνει και τρίτο στράικερ.

Επίθεση-"φωτιά" ετοιμάζει ο Αστέρας Τρίπολης. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Αργεντινό Μπαράλες, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή των Αρκάδων στο Καρπενήσι τις επόμενες μέρες, οι Αρκάδες έφτασαν σε οριστική συμφωνία και με τον Ισπανό Χουάνμα Ντελγάδο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του arcadia-sports.gr οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα αργά το βράδυ της Δευτέρας (8/7) και έτσι ο παίκτης, που ήταν εδώ και αρκετούς μήνες στο μικροσκόπιο των "κιτρινομπλέ", ετοιμάζεται για να έρθει στην Ελλάδα.

Η συμφωνία του Αστέρα με τον Χουάνμαθα πάρει άμεσα επίσημη μορφή, με τον παίκτη να μεταβαίνει στο Καρπενήσι προκειμένου ο Τσιώλης και το τιμ της ομάδας να μπορέσουν να τον προετοιμάσουν για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς των Αρκάδων την 1η Αυγούστου.

Ο Χουάνμα Ντελγάδο είναι 23 ετών (γεννημένος 17/11/1990) και την τελευταία σεζόν σκόραρε 6 γκολ έχοντας σημαντική συνεισφορά στην επιστροφή της Αλαβές στη Segunda Division. Συνολικά αγωνίστηκε σε 27 ματς με την Αλαβές (17 βασικός, 10 ως αλλαγή) και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στην πορεία της πρωταθλήτριας της Γ' Εθνικής Ισπανίας.

Τα χαρακτηριστικά του παίκτη είναι παρόμοιαμε αυτά του Μπαράλες και ο συναγωνισμός των δύο αναμένεται να βγάλει κερδισμένο τον Αστέρα.

Ωστόσο οι "κιτρινομπλέ" δεν σταματούν εδώ όσον αφορά την επιθετική ενίσχυσή τους. Όπως αναφέρει το arcadia-sports.gr σύντομα αναμένεται να φτάσουν σε συμφωνία με έναν εξαιρετικό φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά (πιο "χαμηλός") από αυτά του Αργεντινού και του Ισπανού.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ